Hyppää sisältöön

Etsimme uutta edunvalvonnan asiantuntijaa! Oletko se sinä?

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee edunvalvonnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Etsimme innokasta, monipuolista ja joustavaa osallisuuden ja edunvalvonnan ammattilaista. Tehtävänä on valtakunnallisen edunvalvonnan lisäksi tukea paikallisia nuorisovaltuustoja.

Oletko osallisuuden rautainen asiantuntija? Onko sinulla perustaidot yhdistystoiminnasta, ja poliittinen vaikuttaminen on tuttua? Haluatko työn, jossa pääset aidosti ajamaan nuorten oikeutta osallistua päätöksentekoon?

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto edistää nuorten vaikuttamismahdollisuuksia kunnan, alueiden ja valtakunnan tasolla, ja tämän mission toteuttamiseen on nyt hieno tilaisuus päästä mukaan. Edunvalvonnan asiantuntijana pääset työskentelemään nuorten luottamushenkilöiden työparina, kehittämään liiton tutkimustoimintaa sekä tukemaan liiton piiritoimijoita työssään. Edunvalvonnan asiantuntijamme on kuin kala vedessä, niin nuorten kuin aikuistenkin kanssa.

Emme odota täyttä listaa, mutta arvostamme seuraavia asioita: 

  • kokemusta asiantuntijatason tehtävistä ja vahvaa halua kehittyä
  • osaamista nuorten osallisuudesta ja nuorisovaltuustotoiminnasta
  • osaamista poliittiseen vaikuttamiseen ja toimintaan
  • motivaatiota osallistua ja vaikuttaa sekä edustaa liittoa poliittisessa toiminnassa
  • kokemusta alueellisesta järjestötoiminnasta
  • jo kehittyneitä työelämätaitoja ja kykyä projektinhallintaan
  • soveltuvia opintoja

Emme palkkaa valmista, vaan potentiaalia ja arvostamme halua oppia ja kehittyä. Nuorisojärjestön vilkkaassa arjessa kyky sietää aikataulupainetta on tarpeen. Työsi tueksi saat taitavan työyhteisön ja innokkaan liittohallituksen sekä Nuva ry:n nuorista koostuvan toimijakentän. Lisäksi rekrytoinnissa katsotaan eduksi ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu, sekä soveltuvuus työyhteisöön.

Valittavan edunvalvonnan asiantuntijan työaika on 37,5 tuntia / viikko ja alkupalkka 2500 euroa / kk. Alkupalkan lisäksi neuvotellaan henkilökohtaiset lisät. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Kiinteä työpiste sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Kampissa Lapinrinteellä, mutta teemme joustavasti myös etätöitä. Yhteistoimiston jaamme SAMOKin, SYLin, SAKKIn ja OSS-Järjestöpalveluiden kanssa. Työ pitää sisällään myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 30.09.2023 klo 23.59 mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys valinnan yhteydessä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.

Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Hae rohkeasti!

Lisätietoja

Nette Rimpioja
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
nette.rimpioja@nuva.fi

Miisa Tervala
Edunvalvonnan asiantuntija
+358 44 770 0150
miisa.tervala@nuva.fi