Hyppää sisältöön

Hae mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Nuva ry:n someviestintää!

Kiinnostaako viestintä? Haluatko kertoa nuvatoiminnasta ja Nuva ry:stä muille nuorille? Haluatko olla suunnittelemassa ja toteuttamassa Nuva ry:n somesisältöjä?

Hae mukaan Nuva ry:n viestintätiimiin vuodelle 2023

Viestintätiimin tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa someviestintää Nuva ry:n TikTokiin sekä Instagram Storiesiin ja Reelsiin. Tiimi kertoo nuvatoiminnasta rennosti ja mukaansatempaavasti, ja pääsee raportoimaan Nuva ry:n tapahtumista seuraajillemme. Lisäksi tiimi pääsee suunnittelemaan ja kehittämään liiton muuta viestintää etenkin liiton tapahtumista.

Toivomme hakijoiksi erilaisia nuvalaisia erilaisista tehtävistä ja taustoista: paikallisten ja maakunnallisten/alueellisten nuvien jäseniä, piiriaktiiveja, paikallisia kouluttajia sekä muuten vain nuvatoiminnasta tai vaikuttamisesta innostuneita nuoria.

Kokemusvuosilla ei ole väliä: voit olla nuvauraasi aloitteleva tai kokeneempi konkari. Tärkeintä on halu välittää tietoa toiminnasta innostavasti ja toimia tehtävässä vuoden ajan. Saat tehtävään perehdytyksen, ja tukenasi koko vuoden ovat tiimiä vetävä liittohallituksen jäsen sekä liiton viestintäasiantuntija. Tiimityötaidot sekä kyky antaa ja vastaanottaa palautetta ovat arvokkaita, sillä sisältöjä työstetään pääasiassa yhdessä muiden kanssa.

Haku on auki 12.12.2022–6.1.2023 ja valinnoista ilmoitetaan tammikuussa sähköpostitse.

Lisätietoja:

15.12. asti viestintäasiantuntija Silja Aunola
silja.aunola@nuva.fi, puh. 050 355 1214
palvelu- ja viestintävastaava Filip Godlewski
filip.godlewski@nuva.fi, puh 040 9696117

Tarkempia ohjeita hakemisesta

Hae mukaan viimeistään 6.1.2023 nettilomakkeella (avautuu uuteen ikkunaan).
Hakemukseen liitetään myös hakuvideo: kuvaa ennen hakemuksen tekoa maksimissaan yhden minuutin mittainen video, jossa kerrot miksi haluat tiimiin.

Mitä tiimissä toimiminen vaatii?

  • Pystyt osallistumaan 11.2.2023 järjestettävään perehdytykseen
  • Osallistuminen viestintätiimin tapaamisiin: Livetaaamisia on noin 3 kertaa vuoden aikana ja etätapaamisia noin 2–5 vuoden aikana.
  • TikTokien tekeminen omalla TikTok-vuorolla: Jokaisella tiimiläisellä on noin 2–3 TikTok-vuoroa vuoden aikana.
  • Osallistuminen omaan vastuutapahtumaan ja sen viestinnän suunnitteluun: Jokainen tiimiläinen saa vastuutapahtuman, jolta tiimiläinen tekee somesisältöjä TikTokiin ja Instagram Storyyn. Vastuutapahtuman markkinointi ja viestinnän suunnittelu yhdessä viestintäasiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa ennen tapahtumaa kuuluu myös tiimiläisen tehtäviin.

Mitä sinä saat osallistumisesta?

  • Arvokkaita kokemuksia viestinnästä ja some-viestinnästä
  • Todistus osallistumisesta toimintaan: Todistuksesta voi olla hyötyä esimerkiksi kesätyön haussa.
  • Maininta CV:ssä
  • Alennettu hinta tapahtumiin, joista teet viestintää
  • Kavereita ja kokemuksia Nuva ry:n aktiivina

Poikkeukset toiminnassa:

Syksyllä liittokokouksen lähestyessä rajoitamme ehdolla olevien toimijoiden näkyvyyttä, jotta emme anna yksittäisille ehdokkaille vaalien alla enemmän näkyvyyttä kuin toisille. Ryhmän jäsenet voivat kuitenkin yhä osallistua suunnitteluun ja kommentointiin.