Hyppää sisältöön

Etsimme uutta pääsihteeriä! Oletko se sinä?

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. hakee pääsihteeriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 2.10. alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä nuorisovaltuustoliikkeen kärkipaikoille. Jos olet tehokas, järjestelmällinen ja motivoitunut tulevaisuuden pääsihteeri, tämä työpaikka on sinua varten!

Etsimme nuorisojärjestötoiminnan monitaituria, joka hallitsee talous-, henkilöstö- ja yhdistyshallinnon. Hakemamme pääsihteeri on valmis ihmisten, toiminnan ja muutoksen johtamiseen, sekä itsensä haastamiseen monipuolisissa tehtävissä. 

Tarjoamme monipuolisia johtamistehtäviä, mukavat työkaverit, nuorekkaan työympäristön sekä monia ainutlaatuisia kokemuksia tulevalle työ- ja luottamushenkilöurallesi.

Emme odota täyttä listaa, mutta arvostamme seuraavia asioita: 

  • motivaatiota toimia pääsihteerinä ja työntekijänä nuorisojärjestössä
  • soveltuvuutta esihenkilöksi, luottamushenkilöjohdon työpariksi ja nuorisojärjestön työntekijäksi
  • kykyä ja motivaatiota toimia aktiivisesti neuvottelevassa ja sovittelevassa roolissa
  • riittävää joustoa ja kyvykkyyttä itsensä ja muiden johtamiseen muuttuvissa tilanteissa
  • monipuolisia esihenkilövalmiuksia ihmisten, toiminnan, muutoksen ja järjestön johtamiseen
  • laajaa osaamista taloushallinnosta ja talouden suunnittelusta, eduksi katsotaan kokemus kirjanpitojärjestelmien käytöstä
  • kokemusta henkilöstöhallinnosta ja työnantajatehtäviin liittyvästä lainsäädännöstä
  • kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja politiikan prosesseista.

Lisäksi odotamme erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä kiinnostusta yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, nuorten osallisuuteen ja poliittiseen toimintaan. Voimme katsoa rekrytoinnissa muun kielitaidon hakijan eduksi ja arvioida soveltuvuutta työyhteisöön.

Valittavan täysipäiväisen pääsihteerin toimessa noudatetaan kokonaistyöaikaa ja alkupalkka on 3300 € kuukaudessa sisältäen kiinteän kokonaistyöajan korvauksen. Alkupalkan lisäksi neuvotellaan henkilökohtaiset lisät. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Pääasiallinen työpaikka sijaitsee liiton toimistolla Kampissa Lapinrinteellä, mutta työskentelemme joustavasti myös etänä. Yhteistoimistolla työskentelee myös muiden järjestöjen työntekijöitä. Työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista sopimuksen mukaan.

Miten haen työpaikkaa?

Oletko juuri sinä nuorisovaltuustoliikkeen uusi pääsihteeri? Perustele! Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 31.8.2023 kello 23.59 sähköisellä lomakkeella. Haastatteluun kutsuttavilta hakijoilta pyydetään myös työnäyte, jonka ohjeet toimitetaan haastatteluun kutsuttaville hakijoille haastattelukutsun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelut aloitetaan hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja rekrytointiin liittyen antaa puheenjohtaja Nette Rimpiojalta sähköpostitse nette.rimpioja@nuva.fi ja toimenkuvaan liittyviin kysymyksiin vastaa väistyvä pääsihteeri Aino Pohjanvirta sähköpostitse aino.pohjanvirta@nuva.fi tai puhelimitse numerosta 044 331 1194.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. 

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Sähköisellä hakulomakkeella toimitettuja tietoja (nimi ja vastaukset asiakysymyksiin) käsittelee koko seitsemänhenkinen liittohallitus, joka myös päättää rekrytoinnista. Henkilötietoja käsittelee vain liittohallituksen puheenjohtajisto. Tietoja säilytetään ja käytetään vain kyseisen rekrytoinnin suorittamiseksi.

Lisätietoja

Nette Rimpioja
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
nette.rimpioja@nuva.fi