Hyppää sisältöön

Rekry! Etsimme tapahtumatuotannon harjoittelijaa

Haemme tapahtumatuotannon harjoittelijaa mahdollistamaan syksymme moninaisia tapahtumia. Harjoittelun pituus 3 kuukautta, ajoittuen aikavälille 28.8.-30.11.2023. 

Odotamme harjoittelijalta kokemusta tapahtumatuotannoista, erilaisesta tapahtumaviestinnästä, itsenäistä työotetta ja aikaansaavaa asennetta. Harjoittelussa tulet olemaan järjestösuunnittelijan apuna Aktiivipäivien, Nuorten vaikuttajien Huipputapaamisen ja liittokokouksen järjestämisessä. Lisäksi pääset luomaan alueellisille nuorisovaltuutetuille suunniteltua tapahtumaa.

Työtehtävä edellyttää: 

  • hyviä projektinhallintataitoja ja oma-aloitteisuutta
  • itsenäinen työote ja aikaansaava asenne
  • hyvä suomen kielen taito
  • sosiaalisen median kanavien hallinta & Canvan käyttö
  • ymmärrystä nuorisotyöstä ja nuorten kanssa toimimisesta
  • huolellisuutta ja kykyä priorisoida tehtäviä

Arvostamme lisäksi: 

  • järjestökokemusta
  • soveltuvia opintoja
  • ruotsin kielen taito

Emme palkkaa valmista, vaan potentiaalia ja arvostamme halua oppia ja kehittyää. Nuorisojärjestön vilkkaassa arjessa kyky sietää aikataulupainetta on tarpeen. Harjoittelusi tueksi saat taitavan työyhteisön ja innokkaan liittohallituksen sekä Nuva ry:n nuorista koostuvan toimijakentän. Rekrytoinnissa katsotaan eduksi harjoittelun luonteeseen soveltuva koulutusala sekä soveltuvuus työyhteisöön.

Valittavan tapahtumatuotannon harjoittelijan työaika on 37,5h/viikko ja palkka on 1 331€/kk. Edellytämme valittavalta henkilöltä harjoittelutukea. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Kiinteä työpiste sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Kampissa Lapinrinteellä, mutta työtehtävät huomioiden työskentelemme joustavasti myös etänä. Yhteisiä toimistopäiviä meillä on viisi kuukaudessa. Yhteistoimiston jaamme SAMOKin, SYLin, SAKKIn  ja OSS-Järjestöpalveluiden kanssa. 

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 19.5.2023  klo 16.00  mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut viikolla 22. 

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys valinnan yhteydessä. Liitto korvaa rikostaustan selvittämisestä koituneet kustannukset. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Perustele!

Lisätietoja

Aino Pohjanvirta
Pääsihteeri
+358 44 331 1194
aino.pohjanvirta@nuva.fi