Hyppää sisältöön

Haemme sijaista osallisuuden osaamiskeskukseen vanhempainvapaan ajaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee vanhempainvapaan sijaista Osallisuuden osaamiskeskukseen määräaikaiseen työsuhteeseen 24.1.–31.12.2023 väliseksi ajaksi.

Osallisuussuunnittelija työskentelee osana Osallisuuden osaamiskeskusta, jonka muodostavat Nuorten Akatemia, Opinkirjo, Koordinaatti, Suomen Punainen Risti sekä Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. Etsimme itsenäistä ja idearikasta tyyppiä, joka on kiinnostunut toimimaan osallisuuden asiantuntijana ja jakamaan omaa osaamistaan muille. Haku päättyy 30.11.2022

Nuva ry. etsii joukkoonsa asiantuntijaa toteuttamaan Osallisuuden osaamiskeskuksen toimintaa osaamiskeskuksen loppukaudelle. Osallisuuden osaamiskeskus toteuttaa painopisteitä ja tehtäviä, jotka on määritelty opetus- ja kulttuuriministeriön toimesta. Osaamiskeskuksella on useampia tavoitteita, joista Nuva ry:llä työskentelevien tehtäviin kuuluu valtakunnallisen osallisuuskouluttaja- ja fasilitaattoriverkoston ylläpito, nuorten osallisuuskoulutusten toteuttaminen. Työn painopisteenä on prosessien tuotteistaminen, Nuva ry:n vastuualueiden ja tavoitteiden loppuunsaattaminen ja osaamiskeskuskauden raportointi.

Osallisuuden osaamiskeskuksessa pääset työskentelemään osana moninaista työyhteisöä yhdessä työparisi kanssa. Työkavereitasi ovat Nuva ry:n toimiston työntekijät mutta tehtävässä tehdään yhteistyötä osaamiskeskuskonsortion muiden jäsenten kanssa, eli pääset tekemään yhteistyötä Nuorten Akatemian, Koordinaatin, Opinkirjon sekä SPR:n kanssa. Vastaat Nuva ry:n osuuden toteutuksesta yhdessä työparisi kanssa, taloushallinnosta vastaa pääsihteeri. 

Työssäsi vastaat nuorten työpajojen markkinoinnista ja koordinoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kouluttajaverkoston kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Osallistut osaltasi myös Osallisuuden osaamiskeskuksen koulutustuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä muiden osaamiskeskustyöntekijöiden kanssa. Yhtenä isoimpana työtehtävänäsi on työpajojen kautta kerätä ja raportoida nuorilta 1000 ratkaisua yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Edellytämme:

  •  soveltuvia korkeakouluopintoja tai kokonaista tutkintoa
  • osaamista nuorten osallisuuden teemoista
  • kiinnostusta yhteiskuntaan ja yhteiskunnallisiin asioihin
  • halua työskennellä verkostossa ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
  • kokemusta työpajojen ja koulutusten toteuttamisesta.

Arvostamme:

  • ruotsin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • projektihallinnon osaamista.

Emme etsi valmista vaan potentiaalia kehittyä. Etsimme itsellemme uutta työkaveria osaksi työyhteisöön, joten toivomme sinulta heittäytymiskykyä monipuoliseen ja vauhdikkaaseen nuorisojärjestön arkeen. Työyhteisönä arvostamme toisten kunnioittamista, avoimuutta ja osallisuutta, ja näemme, että töissä saa olla hauskaa.

Tehtävän työaika on 37,5 h / viikko ja alkupalkka 2300 € / kk. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Kiinteä työpiste sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Kampissa Lapinrinteellä, mutta työtä on mahdollista toteuttaa osin etänä. Yhteistoimistolla työskentelee useamman järjestön työntekijöitä. Työ pitää sisällään myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 30.11. kello 23.59 mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut, jotka järjestetään alustavasti viikolla 49. Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme? Perustele!

Lisätietoja

Aino Pohjanvirta
Pääsihteeri
+358 44 331 1194
aino.pohjanvirta@nuva.fi