Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Toimitilat

Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Toimisto palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja some-kanavillamme.

Verkkolaskutusosoite

Y-tunnus: 1772253-6

Verkkolaskuosoite: 003717722536
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Toimisto

Nette Rimpioja
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
nette.rimpioja@nuva.fi

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan,  valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

Aino Pohjanvirta
Pääsihteeri
+358 44 331 1194
aino.pohjanvirta@nuva.fi

Pääsihteeri on toimiston esihenkilö. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

Jenni Porkka
Järjestösuunnittelija
+358 44 705 7777
jenni.porkka@nuva.fi

Järjestösuunnittelija on toimiston koulutusmestari. Hän vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista sekä jäsenpalveluiden kehittämisestä. Järjestösuunnittelija jeesaa, jos sinulla herää kysymyksiä liittyen liiton koulutuksiin tai tapahtumiin.

Miisa Tervala
Edunvalvonnan asiantuntija
+358 44 770 0150
miisa.tervala@nuva.fi

Edunvalvonnan asiantuntija on nuorisovaltuustotoiminnan ja nuorten osallisuuden asiantuntija. Hän tukee liiton johtoa edunvalvonnassa, vastaa nuorisovaltuustotuesta sekä piirien toiminnan tukemisesta. Edunvalvonnan asiantuntija jelppaa, jos sinulla on kysyttävää nuorisovaltuustotoiminnasta ja auttaa avaamaan toiminnan solmuja!

Milla Lamminsivu
Alueellisen osallisuuden asiantuntija
+358 50 337 2345
milla.lamminsivu@nuva.fi

Alueellisen osallisuuden asiantuntija työskentelee Kohti nuorten hyvinvontialueita -hankkeessa. Millalta saat siis vastauksia hyvinvointialueiden nuorisovaltuustoihin, sekä nuorten osallisuuteen alueilla liittyviin kysymyksiin!

Silja Aunola
Viestintäasiantuntija
+358 50 355 1214
silja.aunola@nuva.fi

Viestintäasiantuntija vastaa liiton viestinnästä kokonaisvaltaisesti. Siljan työpöydällä on ulkoisen viestinnän suunnittelu ja koordinointi, sosiaalinen media, uutiskirjeet, verkkosivut, viestintä- ja markkinointikampanjat sekä mediasuhteet. Koodaa siis Siljalle, jos tarvitset viestinnällistä tukea.

Osallisuuden osaamiskeskus

Emilia Knaapi
Osallisuusasiantuntija
+358 50 468 0035
emilia.knaapi@nuva.fi

Osallissuusasiantuntija työskentelee Osallisuuden osaamiskeskukselle. Asiantuntijan tehtäviin sisältyy viranomaisille järjestettävien osallisuuskoulutusten suunnittelu, valmistelu ja toteutus, yleinen koulutussuunnittelu ja muut viranomaisprosessit.

Susanna Ranta
Osallisuussuunnittelija
+358 50 501 8134
susanna.ranta@nuva.fi

Osallisuussuunnittelija työskentelee Osallisuuden osaamiskeskukselle. Suunnittelijan tehtäviin sisältyy nuorille suunnatun työpajatoiminnan suunnittelu ja toteutus, nuorten osallisuuskouluttajaverkoston koordinoiminen sekä viestintätehtävät.

Liittohallitus

Vilhelmiina Vierjoki
Palvelusektorin varapuheenjohtaja
vilhelmiina.vierjoki@nuva.fi

Palvelusektorin varapuheenjohtaja vastaa palvelusektorin toiminnan johtamisesta. Hänelle kuuluvat esimerkiksi valtakunnallisten koulutusten koordinointi koulutusvastaavan kanssa sekä viestinnän kehittäminen. Hän myös tukee puheenjohtajan työtä ja toimii tarvittaessa puheenjohtajan sijaisena.

Pohjois-Suomen piirin ja Savo-Karjalan piirin piirikummi.

Arttu Vuori
Piiri- ja nuvatukisektorin varapuheenjohtaja
arttu.vuori@nuva.fi

Piiri- ja nuvatukisektorin varapuheenjohtajan tehtäviin kuuluu piiri- ja nuvatukisektorin toiminnan johtaminen. Hän vastaa muun muassa eduskuntavaalikampanjan suunnittelusta sekä tukee puheenjohtajan työtä ja toimii tarvittaessa puheenjohtajan sijaisena.

Lounais-Suomen piirin ja Pohjanmaan piirin piirikummi.

Eemeli Tuominen
Piirivastaava
eemeli.tuominen@nuva.fi

Piirivastaava huolehtii piiritoimijoiden tukemisesta ja piirituen kehittämisestä. Hän myös vastaa piirineuvoston toiminnasta. Hän vastaa kärkihankkeesta 2.4: Piiritoiminta on innostavaa.

Lapin piirin ja Kaakkois-Suomen piirin piirikummi.

Ella-Sofia Lindeman
Koulutusvastaava
ella-sofia.lindeman@nuva.fi

Koulutusvastaavan työpöydälle kuuluvat liiton valtakunnalliset koulutukset, eli Aktiivipäivät ABC & HC, Aktiivipäivät PRO sekä uusi koulutustapahtuma Aktiivipäivät X. Lisäksi hän vastaa liiton jäsenkyselystä. Hän vastaa kärkihankkeesta 2.3: Liitto kehittää tulevaisuuden yhteiskuntaa.

Sisä-Suomen piirin piirikummi.

Filip Godlewski
Palvelu- ja viestintävastaava
filip.godlewski@nuva.fi

Palvelu- ja viestintävastaavalle kuuluvat paikalliset koulutukset, sekä viestinnän ja palvelutarjonnan koordinointi ja kehittäminen yhdessä johto- ja palvelusektorien kanssa. Hän vastaa kärkihankkeesta 2.2: Liitto viestii ja palvelee jäsenistöään.

Pirkanmaan piirin piirikummi.

Maria Markkula
Nuvatukivastaava
maria.markkula@nuva.fi

Nuvatukivastaava vastaa paikallisten nuorisovaltuustojen tukemisesta sekä alueellisen edunvalvonnan kehittämisestä. Hän huolehtii myös liiton toiminnan maantieteellisestä kattavuudesta. Hän vastaa kärkihankkeesta 2.1: Liiton toiminta on valtakunnallisesti kattavaa.

Hämeen piirin piirikummi.