Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Toimitilat

Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Verkkolaskutusosoite

Y-tunnus: 1772253-6

Verkkolaskuosoite: 003717722536
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Toimisto

Markus Koski
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
markus.koski@nuva.fi

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan, valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

Miisa Tervala
Pääsihteeri
+358 44 331 1194
miisa.tervala@nuva.fi

Pääsihteeri on toimiston esihenkilö. Hän johtaa toimistoa, vastaa liiton talousasioista, pyörittää hallintoa ja hoitaa puheenjohtajan kanssa valtakunnallisia edunvalvontakysymyksiä. Pääsihteerille kannattaa huikata, mikäli tarvitsee jeesiä piirien talous- ja hallintokysymyksissä tai jos ei tiedä keneen muuhun olla yhteydessä.

Axel Eriksson
Viestinnän ja tapahtumatuotannon asiantuntija
+358 50 355 1214
axel.eriksson@nuva.fi

Viestinnän ja tapahtumatuotannon asiantuntija vastaa liiton sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Hän tuottaa sisältöä liiton eri viestintäkanaviin, sekä tukee muita työntekijöitä ja luottamustoimijoita sisällöntuotannossa. Tämän lisäksi hän osallistuu liiton tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä järjestöasiantuntijan kanssa. 

Du kan även kontakta mig ifall du har behov för information eller service på svenska.

Halla Kokkonen
Edunvalvonnan asiantuntija
+358 44 770 0150
halla.kokkonen@nuva.fi

Edunvalvonnan asiantuntija on nuorisovaltuustotoiminnan ja nuorten osallisuuden asiantuntija. Hän tukee liiton johtoa edunvalvonnassa, vastaa nuorisovaltuustotuesta sekä piirien toiminnan tukemisesta. Edunvalvonnan asiantuntija jelppaa, jos sinulla on kysyttävää nuorisovaltuustotoiminnasta ja auttaa avaamaan toiminnan solmuja!

Milla Lamminsivu
Alueellisen osallisuuden asiantuntija
+358 50 337 2345
milla.lamminsivu@nuva.fi

Alueellisen osallisuuden asiantuntija työskentelee Kohti nuorten hyvinvontialueita -hankkeessa. Millalta saat siis vastauksia hyvinvointialueiden nuorisovaltuustoihin, sekä nuorten osallisuuteen alueilla liittyviin kysymyksiin!

Susanna Ranta
Järjestöasiantuntija
+358 44 705 7777
susanna.ranta@nuva.fi

Järjestöasiantuntija vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista, ohjaajakoulutuksista sekä jäsenpalveluiden kehittämisestä. Lisäksi hän vastaa toimistoarjen sujuvuudesta ja taloushallinnosta pääsihteerin tukena. Järjestöasiantuntijalta saat apua, jos sinulla herää kysymyksiä liiton koulutuksiin, tapahtumiin tai laskutuksiin liittyen.

Liittohallitus

Eino Koskinen
1. Varapuheenjohtaja
eino.koskinen@nuva.fi

Varapuheenjohtajana Eino vastaa liiton alueellisesta toiminnasta, piiritoiminnan tukemisesta ja uudistamisesta sekä avustaa puheenjohtajaa liiton johtamisessa.

Pirkanmaan piirikummi

Petra Varjus
2. Varapuheenjohtaja
petra.varjus@nuva.fi

Varapuheenjohtajana Petra vastaa liiton viestinnästä, tukee koulutusten kehittämisessä, vetää viestintätiimiä ja avustaa puheenjohtajaa liiton johtamisessa.

Uudenmaan piirikummi

Helmi Rantanen
Päävastuu: Jäsenyys
helmi.rantanen@nuva.fi

Helmi vastaa liiton jäsenpalveluista, jäsenten osallisuuden kehittämisestä, sekä jäsenpotentiaalin selvittämisestä. Lisäksi Helmin vastuulle kuuluu piiritoiminnan tukeminen.

Pohjois-Suomen ja Kaakkois-Suomen piirikummi

Kerttu Kajander
Päävastuu: Yhdenvertaisuus, kestävä kehitys ja viestintä
kerttu.kajander@nuva.fi

Kerttu vastaa liiton viestinnästä, yhdenvertaisuustyön kehittämistä ja kestävän kehityksen suunnitelman jalkauttamisesta.

Lounais-Suomen ja Lapin piirikummi

Roger Penter
Päävastuu: Valtakunnalliset ja tilattavat koulutukset
roger.penter@nuva.fi

Roger vastaa liiton valtakunnallisista koulutuksista, kuten Aktiivipäivät ja Aktiivipäivät PRO. Hän on vastuussa myös tilauskoulutusten kehittämisestä ja kouluttajien osaamisesta.

Hämeen piirikummi

Vilja Vänskä
Päävastuu: Nuorisovaltuustotuki
vilja.vanska@nuva.fi

Vilja vastaa paikallisten ja alueellisten nuorisovaltuustojen tukemisen kehittämisestä.

Pohjanmaan ja Savo-Karjalan piirikummi