Hyppää sisältöön

Yhteystiedot

Toimitilat

Lapinrinne 2
00180 Helsinki

Verkkolaskutusosoite

Y-tunnus: 1772253-6

Verkkolaskuosoite: 003717722536
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Toimiston kesäloma 2023

Toimiston ja Osallisuuden osaamiskeskuksen väki on kesälomalla juhannuksesta elokuun alkuun. Kesäloman aikana akuutteja asioita päivystävät puhelimitse pääsihteeri ja puheenjohtaja. Pääsihteeri Aino Pohjanvirta päivystää juhannuksen jälkeen 16.7. asti. Puheenjohtaja Nette Rimpioja päivystää 17.7. alkaen elokuun alkuun.

Toimisto

Nette Rimpioja
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
nette.rimpioja@nuva.fi

Puheenjohtaja on liiton ykköstyyppi. Puheenjohtaja johtaa liittohallitusta ja liiton valtakunnallista edunvalvontaa. Puheenjohtajan hihasta voi nykäistä liittyen hallituksen toimintaan, valtakunnalliseen edunvalvontaan, yhteistyökuvioihin ja media-asioihin.

Jenni Porkka
Järjestösuunnittelija
+358 44 705 7777
jenni.porkka@nuva.fi

Järjestösuunnittelija on toimiston koulutusmestari. Hän vastaa liiton koulutustapahtumista, kuten valtakunnallisista Aktiivipäivistä, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista sekä jäsenpalveluiden kehittämisestä. Järjestösuunnittelija jeesaa, jos sinulla herää kysymyksiä liittyen liiton koulutuksiin tai tapahtumiin.

Miisa Tervala
Edunvalvonnan asiantuntija
+358 44 770 0150
miisa.tervala@nuva.fi

Edunvalvonnan asiantuntija on nuorisovaltuustotoiminnan ja nuorten osallisuuden asiantuntija. Hän tukee liiton johtoa edunvalvonnassa, vastaa nuorisovaltuustotuesta sekä piirien toiminnan tukemisesta. Edunvalvonnan asiantuntija jelppaa, jos sinulla on kysyttävää nuorisovaltuustotoiminnasta ja auttaa avaamaan toiminnan solmuja!

Milla Lamminsivu
Alueellisen osallisuuden asiantuntija
+358 50 337 2345
milla.lamminsivu@nuva.fi

Alueellisen osallisuuden asiantuntija työskentelee Kohti nuorten hyvinvontialueita -hankkeessa. Millalta saat siis vastauksia hyvinvointialueiden nuorisovaltuustoihin, sekä nuorten osallisuuteen alueilla liittyviin kysymyksiin!

Silja Aunola
Viestintäasiantuntija
+358 50 355 1214
silja.aunola@nuva.fi

Viestintäasiantuntija vastaa liiton viestinnästä kokonaisvaltaisesti. Siljan työpöydällä on ulkoisen viestinnän suunnittelu ja koordinointi, sosiaalinen media, uutiskirjeet, verkkosivut, viestintä- ja markkinointikampanjat sekä mediasuhteet. Koodaa siis Siljalle, jos tarvitset viestinnällistä tukea.

Osallisuuden osaamiskeskus

Camilla Bergman
Osallisuussuunnittelija
+358 50 468 0035
camilla.bergman@nuva.fi

Osallisuussuunnittelija työskentelee Osallisuuden osaamiskeskukselle. Suunnittelijan tehtäviin sisältyy nuorille suunnatun työpajatoiminnan suunnittelu ja toteutus, nuorten osallisuuskouluttajaverkoston koordinoiminen sekä viestintätehtävät.

Susanna Ranta
Osallisuusasiantuntija
+358 50 501 8134
susanna.ranta@nuva.fi

Osallissuusasiantuntija työskentelee Osallisuuden osaamiskeskukselle. Asiantuntijan tehtäviin sisältyy viranomaisille järjestettävien osallisuuskoulutusten suunnittelu, valmistelu ja toteutus, yleinen koulutussuunnittelu ja muut viranomaisprosessit.

Liittohallitus

Filip Godlewski
Palvelusektorin varapuheenjohtaja
filip.godlewski@nuva.fi

Palvelusektorin varapuheenjohtaja vastaa palvelusektorin toiminnan johtamisesta. Koordinoi 25-juhlavuoden kokonaisuutta ja tukee valtakunnallisten koulutusten, sekä viestinnän kehittämistä.

Pirkanmaan piirin piirikummi.

Maria Markkula
Järjestösektorin varapuheenjohtaja
maria.markkula@nuva.fi

Järjestösektorin varapuheenjohtaja vastaa järjestösektorin johtamisesta. Hän vastaa muun muassa liiton alueellisen toiminnan ja jäsendemokratian kehittämisestä.

Pohjois-Suomen ja Sisä-Suomen piirin piirikummi.

Aada Aho
Päävastuu: Paikalliset palvelut ja jäsendemokratia
aada.aho@nuva.fi

Tehtävä pitää sisällään paikallisten palveluiden sekä jäsendemokratian kehittämistä. Lisäksi Aada vastaa liiton materiaalipankin ja yhdenvertaisuustyön kehittämistä, sekä uuden kestävän kehityksen suunnitelman jalkauttamista.

Lounais-Suomen piirin piirikummi.

Eino Koskinen
Päävastuu: Kenttä ja osaaminen
eino.koskinen@nuva.fi

Tehtävä pitää sisällään liiton alueellisen toiminnan tukemista ja erityisesti piiritoiminnan kehittämistä. Lisäksi tehtävässä tuetaan paikallisten koulutusten kehittämistä ja kouluttajien osaamista.

Hämeen ja Savo-Karjalan piirin piirikummi.

Markus Koski
Päävastuu: Valtakunnalliset koulutukset
markus.koski@nuva.fi

Vastaa liiton valtakunnallisista koulutuksista, kuten Aktiivipäivät ABC & HC, Aktiivipäivät PRO. Lisäksi Markus vastaa niiden kehittämisestä, sisällöllisestä suunnittelusta ja koulutusten tuotteistamisesta.

Pohjanmaan piirin piirikummi.

Petra Varjus
Päävastuu: viestintä ja juhlavuosi
petra.varjus@nuva.fi

Tehtävä pitää sisällään liiton viestinnän kehittämistä ja koordinointia. Petra vastaa viestintätiimistä, sekä juhlavuoden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä varapuheenjohtajan kanssa.

Uudenmaan piirin piirikummi.