Hyppää sisältöön

Liittohallituksen kokouksissa toukokuussa keskusteltiin liiton ja piirien toiminnan muutoksista poikkeusoloissa

Liittohallitus kokousti kahdesti toukokuussa, 13. ja 25. toukokuuta.

Kokousten pöytäkirjat ovat luettavissa täällä:
7/2020
8/2020

Kokousten keskeisiä päätöksiä

Piirien kesäpäivät

Nuva ry:n liittohallitus on päättänyt kokouksessaan ohjeistaa piirijärjestöjä olemaan järjestämättä tapahtumia paikan päällä voimassaolevien rajoitusten puitteissa.

Nuva ry:n toimisto työskentelee etäyhteyksien varassa ainakin 1.8. saakka, seuraten hallituksen ohjeistuksia. Kevään ja kesään mahdolliset tapahtumat järjestetään täysin etäyhteyksin, aina liittohallituksen kokouksia myöten. Liittohallitus ei näe järkevänä, että poikkeusolojen ollessa voimassa, tapahtumia tai kohtaamisia järjestetään paikan päällä. 

Nuva ry. haluaa kantaa oman vastuunsa poikkeusoloissa ja näyttää esimerkkiä siitä, että järjestöjen toimintaa voidaan toteuttaa myös etäyhteyksillä, ilman että osallistujia saatetaan  vaaraan.

Tilannetta tarkkaillaan ja valtioneuvoston, sekä muiden relevanttien tahojen ohjeistuksia seurataan, tarkentaen ohjeistuksia tarpeen mukaan. 

Osallisuusasiantuntijan rekrytointi

Päätettiin osallisuusasiantuntijan rekrytoimisesta Osallisuuden osaamiskeskukseen.

Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti

Liitto jakaa toista kertaa nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatteja. Sertifikaatti on tunnustus kunnille, jotka edistävät kiitettävällä tavalla kunnan nuorten osallisuutta ja nuorisovaltuuston toimintamahdollisuuksia. Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaattien saajat julkaistaan digitaalisessa julkistustilaisuudessa.