Hyppää sisältöön

Kevään Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatit Janakkalalle, Leppävirralle, Tuusulalle ja Vantaalle

 

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on myöntänyt Helsingissä 30.6.2020 tämän vuoden ensimmäisen haun Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatit Janakkalalle, Leppävirralle, Tuusulalle ja Vantaalle.

Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti on Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n syksyllä 2019 lanseeraama tunnustus kunnille, jotka edistävät kiitettävällä tavalla kunnan nuorten osallisuutta ja nuorisovaltuuston toimintamahdollisuuksia. Se voidaan myöntää kerralla myös useammalle kunnalle, jotka täyttävät myöntämiseen vaaditut kriteerit.

Nuorisovaltuustomyönteisessä kunnassa nuorisovaltuuston tila on vakaa ja kunta tarjoaa erinomaisen perustan nuorisovaltuuston toiminnalle. Kunnassa on lisäksi nuorisovaltuustotoiminnan vaikuttavuutta tukevia rakenteita, joita käytetään ja kehitetään aktiivisesti. 

Kunnat, joille tänään jaetaan sertifikaatti, ovat tehneet edistyksellistä työtä nuorten osallisuuden ja nuorisovaltuustojen puolesta. On ilo olla jakamassa Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatteja aktiivisille kunnille, kommentoi Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n puheenjohtaja Matias Mäkiranta.

Nyt myönnetyt sertifikaatit ovat voimassa 1.7.2020-30.6.2022. Seuraava sertifikaattihaku aukeaa syksyllä 2020. Sertifikaatteja myönnetään kaksi kertaa vuodessa. 

Lisätietoja antaa:

Matias Mäkiranta
puheenjohtaja 
Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.

matias.makiranta@nuva.fi
puh. 044 777 0561