Hyppää sisältöön

Liittohallituksen kokouksessa 10/2020 suunniteltiin syksyn koulutuksia ja hyväksyttiin sääntöuudistuksen luonnos kommenteille

Liittohallitus piti 10. virallisen kokouksensa Tampereella 26. kesäkuuta. Liittohallitus hyväksyi kokouksessaan sääntöuudistuksen kommentoitavaksi jäsenistölle sekä hyväksyi syksyn Aktiivipäivien ja ohjaajien koulutuksen projektisuunnitelmat. Kokouksessa käsiteltiin myös talous- ja henkilöstöasioita. 

Täältä pääset lukemaan kokouksen pöytäkirjan.

Kokouksen ulkopuolella hallitus vietti viikonloppua Tampereella suunnitellen vuoden 2021 toimintaa ja toimintasuunnitelmaa. Samalla suunniteltiin liittokokousta ja liittokokouspaikkaa. 

Kokouksen keskeisiä päätöksiä

Syksyn Aktiivipäivät

Kokouksessa hyväksyttiin Syksyn Aktiivipäivien projektisuunnitelma ja käsiteltiin muun muassa tapahtuman puhujalistaa sekä käytännön järjestelyitä. Syksyn Aktiivipäivät ABC & HC järjestetään 9.-11.10. Porvoossa. 

Ohjaajien koulutus

Kokouksessa hyväksyttiin myös ohjaajien koulutuksen projektisuunnitelma sekä suunniteltiin koulutuksen sisältöä. Ohjaajien koulutus järjestetään 7.9. Helsingissä. 

Sääntöuudistus

Kokouksessa päätettiin sääntöuudistuksen luonnoksesta. Luonnos lähetetään kommentoitavaksi jäsenistölle ja piirineuvostolle heinäkuun aikana.