Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 11/21: Liittohallitus ja toimisto kokoontuivat toimistopäiville

Liittohallituksen kokous 11/2021 pidettiin 14.8. ja kokouksen yhteydessä järjestettiin myös etätoimistopäivät.  Liittohallituksen syksyn ensimmäisessä kokouksessa käsiteltiin liittokokousta, koronatilannetta, asiakirjoja ja avattiin haku uudelle pääsihteerille.

Liittokokouksessa käytävät vaalit

Liittohallitus kävi keskustelua liittokokouksessa käytävistä vaaleista ja päätettiin jatkaa hyvinä pidettyjen käytänteiden mukaisesti, eli julistaa vaaliaika. Vaaliaika alkaa ehdokasohjeiden julkaisun jälkeen 27.9., sitä ennen kampanjointi ei ole suositeltavaa. Vaaliohjeissa esitellään ehdokkaille tarjottavaa tukea ja mahdollisuuksia näkyvyyteen aiempien vuosien tapaan.  

Rekrytoimme uutta pääsihteeriä

Liittohallitus avasi kokouksessaan rekrytoinnin pääsihteerille nykyisen pääsihteerin siirtyessä uusiin tehtäviin. Tutustu hakuilmoitukseen ja hae viimeistään 28.8. mennessä!

Vuoden 2022 toimintaa ohjaavat asiakirjat

Liittohallitus hyväksyi kokouksessaan myös liittokokouksessa käsiteltävien asiakirjojen luonnoksia, joihin jäsenet pääsevät tuomaan näkemyksiää asiakirjalämpiössä ti 7.9. klo 18-20. Asiakirjalämpiössä käsitellään toimintasuunnitelmaa, tavoiteohjelmaa sekä strategiaa vuosille 2022-2025. 

Syksyn tapahtumien järjestämistapa

Kokouksessa keskusteltiin koronatilanteesta ja käsiteltiin jokaisen tapahtuman järjestämistä omana kokonaisuutenaan. 

  • Aktiivipäivät järjestetään etänä 1.–3.10. Selvitetään piirien kanssa mahdollisuutta alueellisten etäpisteiden järjestämiseen.
  • Aktiivipäivät Pron toinen osuus 15.10. järjestetään etänä. Pidätämme kuitenkin varauksen siihen että tapahtuma voidaan järjestää etänä mikäli se on pandemia huomioiden mahdollista toteuttaa turvallisesti.
  • Selvitetään Huipputapaamisen järjestämistä etänä 29.10. yhdessä yhteistyökumppanien kanssa.
  • Liittokokous järjestetään etätoteutuksena 19.–21.11., siten että kokouksen sihteeristö, liittohallitus ja ehdokkaat voivat osallistua kokoukseen fyysisesti, turvallisuus huomioiden. Järjestelyissä pyritään huomioimaan viime vuoden samankaltaisen toteutuksen onnistumiset ja kehityskohdat.