Hyppää sisältöön

Milla Lamminsivu alueellisen osallisuuden asiantuntijaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n alueellisen osallisuuden asiantuntijaksi on valittu Milla Lamminsivu, ja hänet saadaan osaksi toimiston tiimiä huhtikuussa. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.

Lamminsivu tulee työskentelemään Kohti Nuorten Hyvinvointialueita -hankkeessa yhteistyössä Nuorten Akatemian ja Nuorten Suomen kanssa.

– Odotan innolla pääseväni edistämään nuorten osallisuutta uudella hallinnon tasolla yhdessä nuorten, hankekumppanien ja hyvinvointialueiden kanssa, Lamminsivu kertoo.

Aikaisemmin Lamminsivu on ollut työharjoitteluissa Hämeenlinnan kaupungin strategia- ja kehittämisyksikössä sekä Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymällä. Lisäksi hänen kandidaatin tutkielmansa käsitteli demokratiaa sekä aktiivista kansalaisuutta Juha Sipilän hallituksen ehdottamassa maakuntamallissa, ja Pro gradu -tutkielmansa osallistuvaa budjetointia.

– Alueellisten nuorisovaltuustojen perustaminen saa Millan osaamisesta lisävauhtia ja on jännittävää nähdä mitä hankkeessa tapahtuu! Nuva ry:n puheenjohtaja Nette Rimpioja kuvailee.