Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 9/2024

Liittohallitus piti kokouksen 14.9.2024 Nuva ry:n uudella toimistolla Kuntatalolla. Kokouksessa tehtiin päätöksiä tulevaa liittokokousta ajatellen. Liittohallitus päätti kutsua liittokokouksen koolle Tampereelle 16.-17.11.2024. Tämän lisäksi liittohallitus käsitteli vastaukset Hämeenlinnan liittokokouksessa 2023 tulleisiin ponsiin. Näiden lisäksi käytiin lähetekeskustelu tämän vuoden “vuoden parhaat” -palkinnoista, jotka liittokokouksessa jaetaan. Palkittavien hakeminen aloitetaan pikimmiten.

Liittohallitus hyväksyi myös kokouksessaan vuoden 2024 toimintasuunnitelman version, joka tuodaan liittokokouksen hyväksyttäväksi marraskuussa. Liittohallitus kävi myös läpi piirineuvostolta tulleet ajatukset strategian väliarvioinnista.

Kokouksessa käsiteltiin myös piirien toimintaohjetta sekä toiminta-alueen määrittävää jakoa. Piirien toimintaohjeesta tehtiin ei-yhdysmuotoisille piireille sopiva. Muutokset liittyivät erityisesti piirien rahoitukseen ja sen muutoksiin. Toimintaohje tulee näkyville liiton materiaalipankkiin syksyn aikana. Piirien toiminta-alueisiin ei tullut merkittäviä muutoksia ja piirijako menee maakuntien ja vaalipiirien mukaan seuraavalla tavalla:

Häme (Päijät-Häme ja Kanta-Häme), Kaakkois-Suomi (Etelä-Karjala ja Kymenlaakso), Lappi (Lappi), Lounais-Suomi (Varsinais-Suomi ja Satakunta), Pirkanmaa (Pirkanmaa), Pohjanmaa (Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Keski-Pohjanmaa), Pohjois-Suomi (Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu), Savo-Karjala (Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala), Sisä-Suomi (Keski-Suomi, Etelä-Savo), Uusimaa (Uusimaa).

Lisätietoja

Markus Koski
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
markus.koski@nuva.fi