Hyppää sisältöön

Aino Pohjanvirta Nuva ry:n uudeksi pääsihteeriksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n uudeksi pääsihteeriksi on valittu Aino Pohjanvirta, ja hän aloittaa tehtävässä 1. marraskuuta. Pohjanvirta siirtyy tehtävään Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:n pääsihteerin tehtävästä.

– Odotan innolla työskentelyä Nuva ry:llä ja haluan edistää omalla panoksellani Nuva ry:n asiantuntijuutta nuorten osallisuuden teemoissa. Hanna on tehnyt mieletöntä työtä Nuva ry:n eteen, ja on innostavaa päästä jatkamaan tätä kehitystä. Nuorten osallisuuden edistäminen ja nuorten valmiuksien lisääminen vaikuttamiseen ovat itselleni erityisen tärkeitä teemoja, ja siksi onkin mieletöntä päästä yhdessä Nuva ry:n asiantuntijoiden kanssa tekemään töitä niiden eteen, Pohjanvirta kommentoi.

Pohjanvirta on aiemmin työskennellyt pääsihteerinä Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:ssä. Tämän lisäksi hän on työskennellyt muun muassa Nuva ry:ssä Osallisuuden osaamiskeskuksessa sekä Turun yliopiston ylioppilaskunnassa.

Hänellä on lisäksi pitkä kokemus järjestömaailmasta, muun muassa partiosta. Pohjanvirta viimeistelee sosiologian opintojaan Turun yliopistossa.

– Aino on energinen ja aurinkoinen tyyppi, joka on järjestötyön rautainen ammattilainen. Hänen laaja taustansa sekä nuorisovaltuustoissa että muissa järjestöissä on loistava lisä toimistollemme, Nuva ry:n puheenjohtaja Anton Hietsilta kuvailee.

Pääsihteeri johtaa toimiston arkea ja toimii työntekijöiden esihenkilönä. Pääsihteeri pitää huolen siitä, että talous ja hallinto pysyvät järjestyksessä sekä tukee puheenjohtajaa valtakunnallisissa edunvalvontakysymyksissä.

Lisätietoja valinnasta antaa:

puheenjohtaja Anton Hietsilta
anton.hietsilta@nuva.fi
puh. 044 777 0561.