Hyppää sisältöön

Emilia Knaapi aloitti Nuva ry:llä osallisuusasiantuntijana

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n uudeksi Osallisuuden osaamiskeskuksen osallisuusasiantuntijaksi on valittu Emilia Knaapi, joka aloitti työssään tänään 10.1.2022. 

Knaapi on työskennellyt aiemmin muun muassa edunvalvonnan ja vaikuttamisen asiantuntijana ja  koulutussuunnittelijana. Lisäksi kokemusta on karttunut lukuisissa luottamustoimissa järjestökentällä muun muassa yliopistossa, Eurooppanuorissa, partiossa ja Kokoomuksessa.

– Odotan innolla pääseväni pureutumaan syvällisemmin osallisuuden teemoihin ja edistämään nuorten osallisuutta koko valtakunnan tasolla, Knaapi iloitsee.

Knaapi työntekentelee osallisuussuunnittelija Nea Tarvaisen kanssa Nuva ry:n työntekijänä Osallisuuden osaamiskeskuksessa, jonka tehtävänä on edistää nuorten osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia, kouluttaen viranhaltijoita ja keräten nuorilta ideoita osallisuuden edistämiseksi.

– Olemme hyvin innoissamme saadessamme Emilian vankan osaamisen Osallisuuden osaamiskeskuksen ja järjestömme vahvistukseksi. Emilian monialainen työ- ja opiskelutausta vahvistavat  asiantuntijuuttamme nuorten osallisuuteen liittyvissä asioissa, Nuva ry:n puheenjohtaja Nette Rimpioja kuvailee. 

Osallisuuden osaamiskeskus on Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto  ry:n, Nuorten Akatemian, Koordinaatin ja Kehittämiskeskus Opinkirjon yhteinen nuorisoalan kehittämiskeskus. Osallisuusasiantuntijan tehtävä on määräaikainen osaamiskeskustehtävien ja -rahoituksen mukaisesti ja kestävät toistaiseksi vuoden 2023 maaliskuuhun saakka.

Yhteystiedot 10.1.2022 alkaen:

Emilia Knaapi
emilia.knaapi@nuva.fi
puh. 050 468 0035

Lisätietoja valinnasta antaa:

puheenjohtaja Nette Rimpioja
nette.rimpioja@nuva.fi
puh. 044 777 0561