Hyppää sisältöön

En hae jatkokautta nuorisovaltuustoliikkeen johdossa

Noin kaksi vuotta sitten tein elämäni parhaimman päätöksen. Lähdin tavoittelemaan rakkaan kasvattijärjestöni puheenjohtajuutta. Olen ylpeä siitä, että olen saanut olla mukana kehittämässä nuorisovaltuustoliikettä ja osaltani vaikuttamassa tulevaisuuteemme.

Suosittelen kaikille kiinnostuneille lähtemään aktiiviksi johonkin järjestötoimintaan!

Neljän vuoden hallitusvastuun aikana on ehtinyt nähdä monenlaista: ensin koronaa, sitten sotaa Euroopassa ja monet vaalit kotimaassamme; kuntavaalit 2021, aluevaalit 2022 ja ehkä mieleenpainuvimpana eduskuntavaalit 2023 jossa pääsimme hallitusohjelmaneuvotteluihinkin kuultavaksi.

Kuluneen neljän vuoden matka on ollut hieno. Olen saanut nähdä nuorisovaltuustoliikkeen kasvavan ja vahvistuvan, sekä kuulla teidän äänenne kantavan ja vaikuttavan päätöksentekoon niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Olen myös itse kasvanut järjestön mukana paljon, enkä voi kun suositella kaikille kiinnostuneille lähtemään aktiiviksi johonkin järjestöön!

Uskon, että nyt on oikea aika luovuttaa vastuuta uusille kyvyille ja tuoda uutta energiaa liiton toimintaan.

Olen pohdiskellut paljon tulevia haasteita ja mahdollisuuksia. Siksi ilmoitan, että en aio hakea jatkokautta Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton puheenjohtajana. Uskon, että nyt on oikea aika luovuttaa vastuuta uusille kyvyille ja tuoda uutta energiaa liiton toimintaan.

Haluan kiittää lämpimästi teitä kaikkia tuesta ja yhteistyöstäni tänä aikana. On ollut kunnia palvella teitä puheenjohtajana ja jatkan edelleen sitoutuneesti liiton toiminnassa, vaikka eri roolissa, tulevaisuuden alumnina.

Tulevaisuus näyttää valoisalta, ja olen varma, että liitto jatkaa vahvasti eteenpäin. Uudet haasteet ovat mahdollisuuksia kasvaa ja oppia, ja olen innoissani nähdessäni, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Haluan kannustaa kaikkia hakeutumaan rohkeasti vastuu- ja johtotehtäviin.

Haluan vielä lopuksi kannustaa kaikkia teitä nuoria hakeutumaan rohkeasti vastuu- ja johtotehtäviin niin nuorisovaltuustossa, järjestöissä kuin muuallakin. Olette tulevaisuuden rakentajia: uskallatte haastaa nykyisyyttä ja tuoda uusia näkökulmia, jotka ovat välttämättömiä kehittämään tulevaisuutta.

Vaikka en hae jatkokautta puheenjohtajana, olen täysin sitoutunut tukemaan ja auttamaan teitä kaikkia, jotka olette kiinnostuneita paikastani tai tarvitsette neuvoja ja vinkkejä vastuutehtävien hoitamiseen. Olen vain sähköpostin tai puhelun päässä – älkää epäröikö ottaa yhteyttä, jos mieleenne juolahtaa kysymyksiä tai haluatte keskustella tulevaisuuden suunnitelmistanne. Jaan kokemuksiani ja sparraan uusia vaikuttajia mielelläni!

Pidetään yhdessä nuorten ääntä kuuluvilla ja jatketaan yhteistyötä nuorisovaltuustoliikkeen kehittämiseksi loppuvuonna!