Hyppää sisältöön

Etsimme edunvalvonnan asiantuntijaa!

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto hakee edunvalvonnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen 18.3.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme innokasta, monipuolista ja joustavaa osallisuuden ja edunvalvonnan ammattilaista tekemään vaalikampanjoita, sidosryhmäyhteistyötä sekä vaikuttamiseen liittyviä tapahtumia ja koulutuksia. Tehtävänä on valtakunnallisen edunvalvonnan lisäksi tukea paikallisia nuorisovaltuustoja.

Oletko osallisuuden rautainen asiantuntija? Onko sinulla perustaidot yhdistystoiminnasta, ja poliittinen vaikuttaminen on tuttua? Haluatko työn, jossa pääset aidosti ajamaan nuorten oikeutta osallistua päätöksentekoon? Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto edistää nuorten vaikuttamismahdollisuuksia kuntien, hyvinvointialueiden ja valtakunnan tasolla, ja tämän mission toteuttamiseen on nyt hieno tilaisuus päästä mukaan. Edunvalvonnan asiantuntijana pääset työskentelemään nuorten luottamushenkilöiden työparina, kehittämään liiton edunvalvontaa sekä tukemaan liiton piiritoimijoita työssään. Edunvalvonnan asiantuntijamme on kuin kala vedessä, niin nuorten kuin aikuistenkin kanssa.

Valittavalta edunvalvonnan asiantuntijalta toivomme:

  • kokemusta asiantuntijatason tehtävistä ja vahvaa halua kehittyä
  • osaamista nuorten osallisuudesta ja nuorisovaltuustotoiminnasta
  • osaamista poliittisesta vaikuttamisesta ja toiminnasta
  • motivaatiota vaikuttaa sekä edustaa liittoa poliittisessa toiminnassa
  • kokemusta alueellisesta järjestötoiminnasta
  • kokemusta tapahtuma- ja koulutustoiminnasta
  • kokemusta projektinhallinnasta ja -johtamisesta
  • jo kehittyneitä työelämätaitoja
  • soveltuvia opintoja

Emme palkkaa valmista, vaan potentiaalia ja arvostamme halua oppia ja kehittyä. Nuorisojärjestön vilkkaassa arjessa kyky sietää aikataulupainetta on tarpeen. Työsi tueksi saat taitavan työyhteisön ja innokkaan liittohallituksen sekä Nuva ry:n nuorista koostuvan toimijakentän. Lisäksi rekrytoinnissa katsotaan eduksi ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisu, sekä soveltuvuus työyhteisöön. 

Valittavan edunvalvonnan asiantuntijan työaika on 37,5h/viikko ja alkupalkka 2500€/kk. Lisäksi liitolla on käytössä osittainen lounasetuus sekä virikesetelietuus. Kiinteä työpiste sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Kampissa Lapinrinteellä. Yhteistoimiston jaamme SAMOKin, SYLin, SAKKIn ja OSS-Järjestöpalveluiden kanssa. Työ pitää sisällään myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään 28.2.2024 klo 9.00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella. Hakemusten perusteella järjestetään haastattelut, joihin valituille hakijoille annetaan tehtäväksi työnäyte. Haastattelut pyritään järjestämään 4.-5.3.2024.

Koska työnkuvaan kuuluu työskentelyä lasten ja nuorten kanssa, on valittavan henkilön esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen selvitys valinnan yhteydessä. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri taustaisia henkilöitä.

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa. Oletko sinä sopiva lisä asiantuntevaan joukkoomme?

Lisätietoja

Miisa Tervala
Pääsihteeri
+358 44 331 1194
miisa.tervala@nuva.fi