Hyppää sisältöön

Fiiliksiä vuoden 2023 viestintätiimiläiseltä

Hain alkuvuodesta 2023 viestintätiimiin, koska halusin päästä vaikuttamaan ja osallistumaan Nuva ry:n viestintään. Olin miettinyt, että olisi kivaa päästä somettamaan aktiivipäivile ja tehdä sisältöä liitolle. Aluksi en päässyt tiimiin mukaan, mutta keväällä sain yhtäkkiä viestin, että minulle olikin vapautunut paikka. Otin paikan vastaan, ja pääsin näin mukaan viestintätiimiin.

Vaikka hyppäsin mukaan keskellä vuotta, niin olen saanut hyvin apua ja tukea. Viestintävastaava Petra Varjus osasi hyvin kouluttaa minut tehtävään. Myös muut tiimiläiset ottivat ilolla vastaan ja pääsin tutustumaan uusiin nuvalaisiin ympäri Suomea. Meillä oli todella hauskaa, kun teimme elokuussa viestintätiimin tapaamisessa yhdessä tiktokkeja!

En ole ikinä nauranut niin paljon, ja saanut tehtyä niin hyvää sisältöä samaan aikaan.

Olen viestintätiimin jäsenenä päässyt vaikuttamaan liiton viestintään ja tekemään tiktokkeja. En ollut ennen mikään Tiktokin suurkäyttäjä tai osaaja, mutta olen oppinut vuoden aikana todella paljon uutta sisällön tekemisestä. 

Viestintätiimin jäsenenä upein hetki oli, kun pääsin somettamaan syksyn Aktiivipäiville. Pääsin näkemään etukäteen, miten aktiiveja markkinoidaan ennen tapahtuman alkua. Oli myös mielenkiintoista tehdä sisältöä tapahtumalla ja näyttää ohjelmaa mahdollisimman monipuolisesti.

Jos sinä yhtään mietit, että pitäisikö hakea viestintätiimiin, niin suosittelen ehdottomasti hakemaan. Ei tarvitse olla mikään viestinnän taituri, vaan pääset oppimaan paljon uutta viestinnästä. Jäsenenä pääset vaikuttamaan liiton sisällön tekemiseen ja ehkä juuri sinä sometat ensi vuoden aktiiveilla.

– Maisa Kari

Uudenkaupungin nuorisovaltuuston jäsen

Nuva ry:n viestintätiimin jäsen 2023