Hyppää sisältöön

Halla Kokkonen edunvalvonnan asiantuntijaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n edunvalvonnan asiantuntijaksi on valittu Halla Kokkonen. Koulutukseltaan hän on sosionomi (AMK), suuntautumisena kirkon nuorisotyö. Kokkonen tulee vastaamaan liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja erityisesti tulevien vaalikampanjoiden suunnittelusta ja toteuttamisesta.

— Oon iloinen, että pääsen edistämään nuorten osallisuutta päätöksenteossa ja tukemaan nuoria omassa vaikuttamistyössään. Nuva ry tekee merkittävää edunvalvontatyötä nuorten eteen, joten on hienoa päästä osaksi porukkaa!, Kokkonen kertoo.

Kokkonen on toiminut aikaisemmin SAMOKin hallituksessa, vastuualueenaan sosiaalipolitiikka ja yhdenvertaisuus. Kokkosella on kokemusta vaikuttamisesta myös ammattikorkeakoulun opiskelijakunnassa toimimisesta mm. hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana. Lisäksi hänellä on laajasti osaamista nuorten kanssa toimimisesta, jota hän on kerryttänyt esimerkiksi Helsingin Tyttöjen talolla. 

— Saamme Hallasta tiimiimme järjestökenttää tuntevan edunvalvojan, jolla on hyvät valmiudet edistää järjestömme tavoitteita valtakunnallisessa päätöksenteossa ja kehittää toimintaamme, Nuva ry:n puheenjohtaja Markus Koski kommentoi.

Kokkonen aloittaa tehtävässä 18.3.2024.

Lisätietoja

Markus Koski
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
markus.koski@nuva.fi