Hyppää sisältöön

Henkilöstömuutoksia Nuva ry:n toimistolla

Nuva ry:n toimistolla tapahtuu loppuvuonna henkilöstömuutoksia, kun järjestösuunnittelija Jenni Porkka siirtyy kohti uusia haasteita ja viestintäasiantuntija Silja Aunola jää työvapaalle kesäkuuhun 2024 saakka. 

Työtehtävien päivityksen vuoksi järjestösuunnittelijan nimike muuttuu järjestöasiantuntijan tehtäväksi. Järjestöasiantuntijan tehtävää siirtyy hoitamaan aikaisemmin osallisuusasiantuntijana toiminut Susanna Ranta. Osallisuuden osaamiskeskuksen osallisuussuunnittelijana toiminut Camilla Bergman siirtyy täten osallisuusasiantuntijaksi. 

Toimistolla syksyn aikana korkeakouluharjoittelijana työskennellyt Axel Eriksson siirtyy Aunolan työvapaan ajaksi tukemaan Nuva ry:n viestintää ja tapahtumatuotantoa viestinnän- ja tapahtumatuotannon suunnittelijaksi. Tämän lisäksi hän myös tukee Osallisuuden Osaamiskeskuksen toimintoja. 

“Kiitämme Jenniä kuluneista vuosista ja toivotamme Siljalle inspiroivaa työvapaata. Olen tyytyväinen muutoksiin ja uskon että tällä kokoonpanolla saamme ensi kevään tapahtumat ja viestinnän rullaamaan erinomaisen sujuvasti!”, kommentoi Nuva ry:n puheenjohtaja Nette Rimpioja