Hyppää sisältöön

Huipputapaaminen 2019 järjestetään perjantaina 7.6. Tampereella!

Mitä osallisuus on? Miten voimme levittää toimivia käytänteitä kunnasta toiseen? Miten saamme nuoret huomioitu päätöksenteossa? Palatko halusta päästä vaikuttamaan?

Nyt neljättä kertaa järjestettävä Huipputapaaminen eli “Huippis” kokoaa yhteen Suomen nuorisovaltuustojen edustajia käymään keskustelua merkittävistä poliittisista kysymyksistä. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimii Tampereen kaupunki ja Osallisuuden osaamiskeskus. Muita yhteistyökumppaneita ovat sisäministeriö sekä Vammaisten lasten ja nuorten tukisäätiö Vamlas. Tänä vuonna tapahtuman teemana on osallisuus.

Huippis tarjoaa nuorille ainutlaatuisen ja aidon mahdollisuuden vaikuttaa ja verkostoitua. Tapahtumaan on kutsuttu edustaja jokaisesta Suomen nuorisovaltuustosta ja muista nuorten vaikuttajaryhmistä. Päivän ohjelman keskiössä on työpajatyöskentely, jossa nuoret pääsevät keskustelemaan ja tuomaan esille mielipiteitään kysymyksistä koskien päivän teemaa. Päivän lopuksi Nuva ry. järjestää iltatapahtuman, jossa on erinomainen mahdollisuus päästä verkostoitumaan toisten nuorisovaltuutettujen kanssa vapaamuotoisissa merkeissä.

Päivän tarkka ohjelma ja puhujat julkaistaan lähiviikkoina nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa, pysy siis kuulolla!

Seuraa somessa: #huippis2019

Tapahtuman ohjelma löytyy täältä.

Lisätietoja antaa:
projektisihteeri Oscar Lindvall
oscar.lindvall@nuva.fi
puh. 0406452299

 


tiedotekuva_nettisivuille.png