Hyppää sisältöön

Nuva ry:n kevään online-tapahtumat saavuttivat suuren suosion

Kevään edetessä halusimme koota jäsenistöämme nauttimaan muiden nuvalaisten ja vaikuttamisesta kiinnostuneiden nuorten seurasta, joten aloimme järjestämään viikottaisia Nuvalounge -tapahtumia. Lounget olivat suosittuja, ja saimme kuulla monia kiinnostavia ohjelmanumeroita kuten luennon suomalaisten poliittisten puolueiden historiasta sekä liittohallituksen kyselytunnin.

Online-tapahtumien suuren suosion vuoksi halusimme järjestää myös koulutustarjontamme helmen, Aktivipäivät, netissä. Näin syntyi Aktiivipäivät Online. Vieraanamme oli useita kiinnostavia puhujia, kuten kansanedustaja Iiris Suomela puhumassa perusoikeuksista sekä kansanedustajat Matias Marttinen ja Pia Lohikoski keskustelemassa markkinatalouden tulevaisuudesta. Tottakai järjestimme Aktiivipäivien hengessä osallistujille myös hyvän iltaohjelman!

Koen, että liittona onnistuimme kevään aikana vastaamaan hyvin ja muuntautumiskykyisesti rajoitusten aiheuttamiin muutoksiin ja haasteisiin. Tarjosimme jäsenistölle monia luovia tapoja itsensä kehittämiseen niin nuvalaisena kuin ihmisenäkin.

Nähdään taas syksyn tapahtumilla – Kurkkaa liiton tapahtumakalenteriin ja merkitse tärkeät päivät ylös!

 

Anton Hietsilta

Kirjoittaja on Nuva ry.:n liitohallituksen koulutusvastaava, jonka vastuulla on mm. Aktiivipäivien järjestäminen.