Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 3/21: Liittohallitus käsitteli varapuheenjohtajaprojekteja ja kevään tapahtumia

Liittohallituksen vuoden kolmannessa kokouksessa 27.2. keskityttiin tilannekatsaukseen ja talouteen. Kokouksessa päivitettiin myös liittohallituksen vastuunjakoa ja hyväksyttiin tapahtumille projektisuunnitelmat.

Varapuheenjohtajaprojektit

Varapuheenjohtaja Akusti Suomi toteuttaa varapuheenjohtajaprojektinsa helmi-maaliskuussa ja edistää projektinsa aikana paikallisten koulutusten uudistusta ja myyntiä, kehittää NuvaLounge-konseptia, toteuttaa Nuvapod-podcastia ja johtaa palvelusektoria.

Varapuheenjohtaja Nette Rimpioja toteuttaa varapuheenjohtajaprojektinsa huhti-toukokuussa ja keskittyy nuorisovaltuustojen tukemiseen, osallisuuskiertueen toteuttamiseen (osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukemaa hanketta) sekä koordinoi jäsenhankintakampanjaa. Maaliskuun ajan Rimpioja vastaa myös piirien ja nuorisovaltuustojen tukemisesta sillä aikaa kun edunvalvonnan asiantuntijan rekrytointi on käynnissä.

Kevään tapahtumat

Kevään Aktiivipäivät järjestetään 10.-11.4. etänä. Tapahtuman kumppanina toimii Euroopan parlamentin Suomen toimisto ja tapahtuman teemana on sosiaali- ja terveyspalvelut. Lauantaina keskitytään tarkastelemaan teemaa kuntatasolla ja Suomen näkökulmasta, ja sunnuntaina tarkastellaan EU:n näkökulmaa ja roolia.

Kokeneille nuorisovaltuustotoimijoille tarkoitettu Aktiivipäivät Pro järjestetään tänä vuonna kolmiosaisena, ja ensimmäinen tapaamiskerta on jo 10. toukokuuta. Pro:n teemana on tänä vuonna työelämän murros.

Strategiauudistus

Vuoden 2021 aikana uudistetaan strategia ja valmistelussa osallistetaan niin liittohallitusta, työntekijöitä, piirineuvostoa, piirejä kuin jäsenistöäkin. Strategian pohjana on vuoden 2020 liittokokouksessa käyty lähetekeskustelu. Mahdollisuuksia vaikuttaa strategian sisältöön tullaan tarjoamaan Nuva ry:n toimijoille läpi vuoden ja strategia hyväksytään liittokokouksessa marraskuussa 2021.

Lisätietoja antaa

Puheenjohtaja Anton Hietsilta
anton.hietsilta@nuva.fi
puh. +358 44 777 0561