Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 8/2019

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus kokoontui 20.-22.9. viettämään toiminnan suunnitteluviikonloppua Helsingin Rastilaan. Viikonloppu aloitettiin perjantaina toimiston ja liittohallituksen yhteisellä aamukoululla, jossa kuultiin muun muassa työntekijöiden kuulumisia.

Viikonloppu piti sisällään myös muutakin kuin suunnittelua ja kokoustamista. Liittohallitus ehti myös kokata, saunoa ja laulaa viikonlopun aikana. Tämän viikonlopun jälkeen onkin hyvä suunnata kohti Aktiivipäiviä ja liittokokousta!

Liittokokous lähestyy!

Viikonlopun tärkein asia oli vuoden 2020 toimintasuunnitelman hyväksyminen. Useamman kuukauden työstön jälkeen liittohallitus pääsi hyväksymään toimintasuunnitelman lähetettäväksi jäsenistön kommenttikierrokselle. Liittohallitus toivookin paljon kommentteja toimintasuunnitelman jatkokehittämisen tueksi!

Toimintasuunnitelman ohessa liittohallitus hyväksyi myös ensi vuoden taloutta määrittelevät asiakirjat, kuten talousarvion ja reaalitalousarvion, esitettäväksi liittokokoukselle.

Liittokokouksen lähestyminen näkyi muutenkin kokouksen päätöksissä. Liittohallitus hyväksyi liittokokouksen esityslistan ja esityksen liittokokouksen puheenjohtajaksi. Arvaatko kuka hän on?

Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatit jaossa ensimmäistä kertaa

Liittohallitus hyväksyi viikonloppuna nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatin myöntöperusteet. Jos siis juuri sinun kuntasi tarjoaa nuvatoiminnalle erinomaiset puitteet, kannattaa olla hereillä ja hakea sertifikaattia. Nyt haettavat sertifikaatit julkaistaan liittokokouksessa 22.-24.11.2019, ja niiden voimassaoloaika on 1.1.2020-31.12.2021.

Muita päätöksiä ja asioita

Viikonlopun aikana keskusteltiin myös yhdenvertaisuussuunnitelmasta, liiton taloushallinnosta, piiritoiminnan kehittämisestä ja liiton toimistotilojen tulevaisuudesta. Jälkimmäiseen liittyen liittohallitus tiedottaa päätöksistään myöhemmin, kannattaa siis pysyä kuulolla!

 

Kokouksen päätösluettelo on luettavissa täällä.

Lisätiedot

Puheenjohtaja Sami Salminen
sami.salminen@nuva.fi
puh. 044 777 0561