Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 6/2019

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n liittohallitus piti kuudennen kokouksensa 8.6. Tampereella. 

Koulutusten projektisuunnitelmat hyväksyttiin

Liittohallitus käsitteli ohjaajille suunnatun koulutuksen projektisuunnitelman, ja  kävi läpi muun muassa koulutuksen ohjelmaa. Lisäksi käytiin läpi elokuussa liiton paikallisille kouluttajille ja pevava-kouluttajille pidettävän kouluttajakoulutuksen projektisuunnitelma. 

Myös syksyn Aktiivipäivien suunnitelmia, kuten ohjelmaa, markkinointia ja tavoitteita käytiin läpi. Tapahtuman teemaksi on valittu turvallisuuspolitiikka.  

Lisätietoa koulutuksista julkaistaan lähiaikoina. 

Liiton brändityö ja viestintäsuunnitelman teko etenee

Vuoden 2019 toimintasuunnitelmaan kuuluu viestintäsuunnitelman luominen osana liiton brändityötä. Suunnitelmassa käydään läpi liiton viestinnän keskeisen tavoitteet, keinot ja mittaamistavat. Liittohallitus kävi läpi ja hyväksyi tulevan viestintäsuunnitelman rungon, jonka pohjalle varsinainen suunnitelma kirjoitetaan kesän ja alkusyksyn aikana. 

Toimintasuunnitelman toteutumisesta tehtiin puoliväliarviointi

Liittohallitus teki kokouksessa arvion toimintasuunnitelman toteutumisesta ensimmäisen puolen vuoden osalta. Toimintasuunnitelman tavoitteille annettiin arvosana asteikolla 1-5. Katso arviointien tulokset:

Vuoden 2019 toimintasuunnitelman puoliväliarviointi
Puoliväliarvio kärkihankkeista, hankkeista ja projekteista sekä sekä  varapuheenjohtajaprojekteista

Piiritoiminnan runko piireille kommentoitavaksi

Liitto on valmistellut piirejä varten piirineuvoston kehittämisohjelman, jonka tarkoituksena on selkeyttää piirineuvoston roolia ja tehtäviä. Lisäksi piirineuvoston kehittämisohjelma pyrkii luomaan ja kehittämään selkeitä toimintamalleja, joilla vahvistetaan ja kehitetään piirineuvoston toimintaa niin liitossa kuin piirijärjestöissä.

Mallijäsenpolut avuksi palvelujen kehittämiseen ja markkinointiin

Liittohallitus hyväksyi tässä kokouksessa niin sanotut mallijäsenpolut. Mallijäsenpolut toimivat liittohallituksen ja toimiston työkaluna, jonka avulla kartoitetaan jäsenten erilaisia palvelutarpeita sekä tapoja kohdentaa liiton palvelujen mainontaa mahdollisimman hyvin. 

Muita päätöksiä

  • Käytiin läpi työntekijöiden kuulumisia ja ajankohtaisia asioita, sekä vahvistettiin kesälomat. 
  • Käytiin läpi talouskatsaus sekä päivitettiin reaalitalousarvio sekä keskipitkän aikavälin taloussuunnitelma.

Kokouksen päätösluettelo on luettavissa täällä.

Lisätiedot
Puheenjohtaja Sami Salminen
sami.salminen@nuva.fi
puh. 044 777 0561