Hyppää sisältöön

Nuorisoalan supersankari, olet kiitoksesi ansainnut!

Haluan kiireisen syksyn alkuun sanoa kaikille itsensä yhteisen edun puolesta likoon laittaville: Kiitos. Teet todella tärkeää työtä. 

Muistamme kiittää toisiamme ja itseämme liian harvoin. Siksi toivonkin, että viestini saavuttaa sinut. Kiitos voi tuntua etäiseltä, kun se tulee näin tuntemattomalta ihmiseltä internetin välityksellä, mutta sen sanominen ei maksa mitään. Muistathan sinäkin kiittää lähimmäisiäsi?

Takana on raskas alkuvuosi nuorisoalalla ja järjestökentällä. Ihmisten aito kohtaaminen kasvokkain on puuttunut, mutta jaksoit silti etäältä edistää itsellesi ja meille kaikille tärkeitä asioita. Olet todellinen supersankari, ja kiitoksesi ansainnut. Jaksetaan vetää tämä syksy maaliin yhdessä, ja tehdä töitä nuorten edun puolesta.

Syksy on monelle myös muutosten aikaa. Ehkä se tuo joitakin muutoksia myös sinun elämääsi? Kenties siirryt seuraavalle lukukaudelle opinnoissasi, aloitat uudessa työpaikassa tai etsit itseäsi? Jokainen polku on valinta, jota ei kannata pelätä, tai yksin kulkea. Älä unohda verkostoa ympärilläsi pimeän syksyn keskellä, tai pelkää epäonnistua. Älä pelkää pyytää apua, jos sitä tarvitset. Et ole yksin. 

Tämä syksy voi olla juuri oikea hetki tarttua uusiin haasteisiin itsevarmalla asenteella. Muutoksen tekeminen on usein hidasta, mutta jokainen edistysaskel motivoi jatkamaan. Muista siis nauttia pienistäkin onnistumisista arjessasi! Vaikuttaminen on maratonjuoksu, joka vaatii usein sitkeyttä. Muista myös kuunnella itseäsi, äläkä täytä kalenteriasi liian täyteen asioita. Ehdit kyllä myöhemminkin tekemään niistä joitakin. 

Kannustan sinua tänä syksynä tavoittelemaan unelmiasi – omia tai yhteisiä. Se on varmasti mahdollista, kun uskot ja luotat itseesi. Minä ainakin uskon!

 

1. varapuheenjohtaja Nette Rimpioja
Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry.