Hyppää sisältöön

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto vuokralaiseksi Lapinrinteelle

Nuorisovaltuustojen edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestö Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on allekirjoittanut vuokrasopimuksen Oy OSS-järjestöpalvelut ab:n kanssa ja muuttaa Lapinrinteelle tammikuussa 2020. 

“Liiton nykyiset toimitilat eivät enää palvele alati kasvavaa nuorisovaltuustoliikettä. Lapinrinteen tilat ovat huomattavasti toiminnallisemmat ja odotamme innolla kehittyvää yhteistyötä Lapinrinteen muiden järjestöjen kanssa!”, Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton puheenjohtaja Sami Salminen iloitsee.

Muut Lapinrinteellä toimivat järjestöt ovat Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL), Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry, Opiskelijoiden Liikuntaliitto – OLL, Sivistyskiihdyttämö ja Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö Otus sr. 

Oy OSS-Järjestöpalvelut Ab:n toimitusjohtaja Aino Pekkarinen uskoo, että Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto sopii Lapinrinteelle hyvin:

“Lapinrinteen toimistotilat on alunperin hankittu juuri erilaisten synergiaetujen saavuttamiseksi nuoriso-, opiskelija- ja koulutusalan järjestöjen kesken, ja Nuva sopii tähän joukkoon erinomaisesti. Odotamme yhteistyötä innolla!”

Lisätietoja:

Sami Salminen
Puheenjohtaja
Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto
sami.salminen@nuva.fi
puh. 044 777 0561

Aino Pekkarinen
Toimitusjohtaja
OSS-Järjestöpalvelut
aino.pekkarinen@oss-jarjestopalvelut.fi
puh. 044 780 0202