Hyppää sisältöön

Laura Lettenmeier on Nuva ry:n uusi osallisuuskoordinaattori

Nuva ry:n tiimi sai uuden vahvistuksen, kun hallintotieteiden maisteri Laura Lettenmeier aloitti 6.5. työnsä osallisuuskoordinaattorina. Osallisuuskoordinaattori työskentelee Nuva ry:n työntekijänä osallisuuden osaamiskeskuksessa, jonka tarkoituksena on tuottaa laatukriteerit  ja parantaa viranhaltijoiden valmiutta nuorten osallisuuteen sekä kehittää nuorisovaikutusten arviointia.

Tampereen yliopistossa kunta- ja aluejohtamista opiskellut Lettenmeier on työskennellyt viime vuodet kuntapuolella tehden erilaisia kehittämis- ja hallintotehtäviä muun muassa päätöksenteon, asukasvuorovaikutuksen ja vaalien parissa. Järjestöpuolen kokemusta Lauralle on karttunut etenkin aktiivisen partioharrastuksen myötä.

“Mahtavaa saada Lauran kaltainen vahva hallinnon ammattilainen nuvaliikkeeseen! Hänen osaamisensa ja innostuksensa osallisuutta kohtaan on silmiinpistävää. Hän tulee olemaan loistava lisä osallisuuden osaamiskeskukseen”, puheenjohtaja Sami Salminen kuvailee.

Lettenmeierin mukaan nuorten osallistumismahdollisuuksien kehittäminen on yksi avaintekijä kuntien elinvoimaisuudelle, ja osallisuuden osaamiskeskus tarjoaa tähän erinomaisen mahdollisuuden:

“Odotan innolla pääseväni työskentelemään OSKEn parissa! Koen nuorten osallistumisen erittäin merkitykselliseksi, ja on hienoa päästä kouluttamaan myös kuntien viranhaltijoita nuorten osallisuudesta”, Lettenmeier summaa.

Osallisuuden osaamiskeskus on Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto  ry:n, Nuorten Akatemian ja Kehittämiskeskus Opinkirjon yhteinen nuorisoalan kehittämiskeskus. Osallisuuskoordinaattorin tehtävä on määräaikainen osaamiskeskustehtävien ja -rahoituksen mukaisesti ja kestää toistaiseksi vuoden 2019 loppuun.

Yhteystiedot:

Laura Lettenmeier, laura.lettenmeier@nuva.fi, 050 395 2108

Lisätietoja valinnasta antaa puheenjohtaja Sami Salminen (sami.salminen@nuva.fi, puh. 044 777 0561)