Hyppää sisältöön

Piiritoimijakoulutus

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Helsinki ja etäyhteyksin

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto järjestää liiton piiritoimijoille maksuttoman koulutuksen hybridinä, eli sekä etänä että paikan päällä, Helsingissä 17.2.2024. Koulutusta tarjotaan esimerkiksi talouteen ja hallintoon, sekä tapahtumiin ja yhdenvertaisuuteen liittyen. Näiden lisäksi tapahtumalla verkostoidutaan ja päästään suunnittelemaan tulevaa vuotta yhdessä piirien ja piirikummien kanssa. 

Voit ilmoittautua tapahtumaan sähköpostiosoitteeseen eino.koskinen@nuva.fi 8.2.2024 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa myös mainita mahdollisten erityisjärjestelyiden tarpeesta tai mahdollisesta erityisestä ruokavaliosta. 

Liitto tarjoaa osallistujille välipalaa ja naposteltavaa, mutta lounas on omakustanteinen, kuten myöskin mahdolliset matkakulut. Piirihallitus voi halutessaan kustantaa näitä kuluja. 

Mikäli tarvitset majoitusta 16.2.-17.2. väliselle yölle, perustellusta syystä, olethan yhteydessä liittoon sähköpostiosoitteeseen eino.koskinen@nuva.fi. Majoitus liiton kautta maksaa maksimissaan 35 euroa.

Piiritoimijakoulutuksen jälkeen järjestetään piirineuvoston vuoden ensimmäinen kokous. 

Alustava aikataulu

10:00 Tapahtuma alkaa

10.30 Piiritoiminnan ABC

11.00 Toimintaa piirikummin kanssa 

12.00 Lounastauko, omakustanteinen

13.45 Piirien talous ja hallinto

15.00 Rinnakkaiskoulutukset 

  • Viestintä 
  • Yhdenvertaisuus
  • Piirien johtaminen 
  • Tapahtumat

16.00 Tapahtuma päättyy, loppusanat

Lisätietoja

Eino Koskinen
1. Varapuheenjohtaja
eino.koskinen@nuva.fi

Susanna Ranta
Järjestöasiantuntija
+358 44 705 7777
susanna.ranta@nuva.fi

Jaa somessa: