Hyppää sisältöön

Oscar Lindvall Huipputapaamisen projektisihteeriksi

Harjoittelijaksi Huipputapaamisen projektisihteerin tehtävään on valittu Oscar Lindvall. Huipputapaaminen on kesäkuussa järjestettävä valtakunnallinen, nuorten kuulemiseen keskittyvä tapahtuma. Projektisihteeri vastaa muun muassa tapahtuman käytännön järjestelyistä ja sisältöjen tuottamisesta. Lindvall  aloitti tehtävässään 15.4.2019.

“On mahtavaa päästä työskentelemään nuorten vaikuttamistyön parissa  ja olla mukana organisoimassa tämän vuoden Huipputapaamista. Poliittinen osallistuminen ja osallisuus on lähellä sydäntäni. On tärkeää edistää nuorten kuulemista yhteiskunnassa ja tämän puolesta minäkin haluan olla tekemässä työtä”, Lindvall kertoo.

Lindvall opiskelee  neljättä vuotta valtio-oppia Tampereen yliopistossa. Hän on erikoistunut opinnoissaan erityisesti poliittiseen osallisuuteen, johtamiseen sekä demokratiakysymyksiin. Aiempaa kokemusta hänellä on kattavasti erilaisissa järjestöissä toimimisesta. Tällä hetkellä hän on muun muassa Tampereen asunto- ja kiinteistölautakunnan jäsen.

“Oscar on reipas ja oma-aloitteinen kaveri. Hänen innostuksensa nuorten osallisuuden edistämiseen tekee hänestä mahtavan lisäyksen nuvaliikkeeseen”, liiton puheenjohtaja Sami Salminen kehuu.

Huipputapaamisesta julkaistaan lisätietoja lähiaikoina.

Yhteystiedot: Oscar Lindvall, oscar.lindvall@nuva.fi

 

Lisätietoja valinnasta antaa puheenjohtaja Sami Salminen (sami.salminen@nuva.fi, puh. 044 777 0561).