Hyppää sisältöön

Riku Hirsimäki edunvalvonnan asiantuntijaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n edunvalvonnan asiantuntijaksi on valittu Riku Hirsimäki. Koulutukseltaan hän on tuore hallintotieteiden maisteri.

Hirsimäki tulee vastaamaan liiton valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja erityisesti tulevien euro-, kunta-, ja aluevaalien suunnittelusta ja toteuttamisesta.

— Nuva on vaikuttava toimija ja on ilo päästä mukaan Nuvan vaikuttavaan porukkaan! Erityisen innoissani olen tulevista vaaleista ja niiden suunnittelusta sekä toteutuksesta. Vaihteleva työ ja yhteistyö sidosryhmien kanssa houkutteli myös hakemaan tätä paikkaa. Uskon, että Nuvalla on minulle paljon annettavaa, Hirsimäki kertoo.

Hirsimäki keskittyi opinnoissaan eri julkishallinnon osa-alueiden toimintaan ja viestintään. Lisäksi hänellä on kokemusta muun muassa viestintäharjoittelusta Euroopan parlamentista ja Vaasan kaupungilta. Hirsimäellä on myös kokemusta poliittisesta vaikuttamisesta nuorisovaltuustosta, ylioppilaskunnasta ja kunnallisista luottamustehtävistä.

— Rikun monipuolinen osaaminen julkishallinnon toimialasta ja kokemukset eri järjestöjen edunvalvonnasta vakuuttivat meidät. Rikun johdolla saamme nostettua edunvalvontamme uudelle taso ja laajat verkostot edistävät meitä tavoittemme edistämisessä! Nuva ry:n puheenjohtaja Nette Rimpioja kuvailee.