Hyppää sisältöön

Sara Nyman alueellisen osallisuuden asiantuntijaksi sekä muita henkilöstömuutoksia

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n alueellisen osallisuuden asiantuntijan sijaiseksi on valittu Sara Nyman. Hän valmistuu pian valtiotieteiden kandidaatiksi, pääaineena poliittinen historia. Nyman tulee toimimaan Kohti nuorten hyvinvointialueita -hankkeessa, keskittyen erityisesti toimintojen siirtämiseen osaksi Nuva ry:n jatkuvaa toimintaa hankkeen loppuessa vuonna 2025.

— On ilo päästä työskentelemään Nuva ry:n porukkaan! Alueellisten nuorisovaltuustojen toiminta on vasta saatu käyntiin ja uskon että niihin liittyy vielä paljon mahdollisuuksia. Olen innolla viemässä hankkeessa tehtyä hyvää työtä eteenpäin, Nyman kertoo.

Nyman on toiminut aikaisemmin esimerkiksi Suomen Nuorisoalan Kattojärjestö Allianssin ilmastovaikuttamisen asiantuntijana, Helsingin vihreiden talous- ja hallintoasiantuntijana sekä viimeisimmäksi Apulaispormestari Anni Sinnemäen erityisavustajana. Lisäksi hänellä on ollut monipuolisesti erilaisia luottamustehtäviä nuoriso- ja opiskelijajärjestöissä. 

— Toivotan Saran ilolla osaksi tiimiämme. Hän omaa runsaan ja monipuolisen kokemuksen järjestökentän erilaisista tehtävistä ja uskon hänen vievän hankkeemme maaliin onnistuneesti, Nuva ry:n puheenjohtaja Markus Koski kommentoi.

Lisäksi viestinnän asiantuntijan sijaisena toiminut Axel Eriksson jatkaa Nuva ry:llä vakituisena työntekijänä, uudella koulutusasiantuntija-nimikkeellä. Viestinnän kokonaisuus siirtyy järjestöasiantuntija Susanna Rannalle, ja päävastuu koulutusmyynnistä ja koulutustapahtumista kuten Aktiivipäivistä siirtyy Erikssonille. Muutoksilla järkevöitetään työntekijöiden tehtäväkokonaisuuksia ja sujuvoitetaan liiton toimintaa. Tarkemmat tehtäväkuvaukset löytyvät nettisivujen yhteystiedot-osiosta.

Nyman aloittaa tehtävässään 8.8.2024.

Lisätietoja

Markus Koski
Puheenjohtaja
+358 44 777 0561
markus.koski@nuva.fi