Hyppää sisältöön

Susanna Ranta osallisuussuunnittelijaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n osallisuuden osaamiskeskuksen osallisuussuunnittelijaksi on valittu Susanna Ranta. Ranta tulee vastaamaan nuorten työpajojen markkinoinnista ja koordinoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kouluttajaverkoston kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Suunnittelija osallistuu myös Osallisuuden osaamiskeskuksen koulutustuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä muiden osaamiskeskuksen työntekijöiden kanssa.

Osallisuussuunnittelija työskentelee Osallisuuden osaamiskeskukselle, jonka muodostavat Nuorten Akatemia, Opinkirjo, Koordinaatti, Suomen Punainen Risti sekä Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. 

Teologian opintoja Helsingin yliopistossa viimeistelevä Susanna Ranta on aiemmin työskennellyt SYL:n  juhlavuosikoordinaattorina, sekä suorittanut korkeakouluharjoittelun keväällä 2020 Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton toimistolla. 

– On hienoa palata takaisin Lapinrinteelle ja Nuvan jengiin! Odotan innolla uusia haasteita ja työskentelyä nuorten osallisuuden parissa, Ranta kertoo.

Hänellä on usean vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja Rantaa kiinnostavat nuorten osallisuuden teemat, joihin hän on päässyt työssään sekä vapaaehtoisena perehtymään laajasti. 

– Susannan erinomaiset projektinhallintataidot tulevat tarpeen kiireisessä syksyssä työpajojen parissa. Odotan myös Susannan tuomaa energiaa osaamiskeskuksen työskentelyyn, puheenjohtaja Nette Rimpioja kuvailee.