Hyppää sisältöön

Filip Godlewski Suomen Nuorisovaltuustojen Liitolle työharjoittelijaksi

Nuva ry:n tiimiin saatiin maanantaina 10.8. vahvistus, kun Filip Godlewski aloitti työharjoittelijana. Hän on osa toimiston porukkaa aina joulukuuhun 2020 saakka.

Godlewski opiskelee toista vuotta liiketoiminnan perustutkintoa Business College Helsingissä ja on toiminut nuorisovaltuutettuna Vantaalla vuodesta 2018 lähtien. Vapaa-aikaansa Filip viettää partion ja valokuvauksen parissa.

On ilo ja kunnia päästä tekemään ja näkemään liiton toimintaa työntekijän näkökulmasta, kommentoi Godlewski.

Filip tulee työharjoittelunsa aikana keskittymään asiakaspalveluun sekä talouteen ja hallintoon. Filipiä pääset myös näkemään Nuva ry:n syksyn koulutustapahtumilla!

Puheenjohtaja Matias Mäkiranta toivottaa uuden työntekijän tervetulleeksi:

On mahtavaa saada Filipin kaltainen skarppi kaveri meille töihin. Toivon, että voimme työnantajana tarjota merkityksellisiä työtehtäviä harjoittelun aikana.

Yhteystiedot:

työharjoittelija Filip Godlewski
filip.godlewski@nuva.fi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry. on nuorten osallisuuden asiantuntija. Vuonna 1998 perustettu järjestö toimii Suomen nuorisovaltuustojen ja muiden vastaavien nuorten vaikuttajaryhmien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistyöjärjestönä. Nuva ry. edistää nuorisovaltuustojen asemaa ja parantaa nuorten mahdollisuuksia osallistua ja vaikuttaa.