Hyppää sisältöön

Iida Laurila ja Eetu Raunio ovat Nuva ry:n toimiston uudet kasvot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n uudeksi edunvalvonnan asiantuntijaksi on valittu tutkimusavustaja Iida Laurila, joka aloitti työnsä tänään 1.4.2021. Toimistoa vahvistaa 6.4. alkaen myös Eetu Raunio, joka aloittaa taloushallinnon harjoittelijana.

Iida Laurila Nuva ry:n uudeksi edunvalvonnan asiantuntijaksi

Ennen Nuva ry:n edunvalvonnan asiantuntijaksi siirtymistä Laurila on työskennellyt muun muassa tutkimusavustajana Vaasan yliopiston InnoLabissa sekä viestinnän tehtävissä Turun kaupungilla ja Wasa Future Festivalissa. Lisäksi kokemusta on karttunut lukuisissa luottamustoimissa järjestökentällä mm. Eurooppanuorten varapuheenjohtajana. 

— En malta odottaa työhön tarttumista kunnolla pääsiäisen jälkeen. On valtava etuoikeus päästä työskentelemään nuorten osallisuuden parissa, Laurila iloitsee.

Edunvalvonnan asiantuntija tukee nuorisovaltuustojen ja Nuva ry:n piirien toimintaa ympäri Suomen. Hän myös tukee liiton johtoa valtakunnallisessa edunvalvonnassa ja vastaa nuorisovaltuustotuesta. Edunvalvonnan asiantuntija auttaa avaamaan nuorisovaltuustotoiminnan solmuja, ja vastaa kaikenlaisiin nuvan toimintaan liittyviin kysymyksiin. 

— Olemme hyvin innoissamme, kun saamme Iidan osaamisen osaksi toimintaamme. Hänen kokemuksensa niin opintojen kuin politiikankin saralla tukevat liiton edunvalvontatyötä erinomaisesti, Nuva ry:n puheenjohtaja Anton Hietsilta kuvailee. 

Tehtävä on aiemmin tunnettu nimikkeellä osallisuusasiantuntija, mutta liittohallitus päätti rekrytoinnin yhteydessä päivittää nimikkeen vastaamaan paremmin tehtävänkuvaa. 

Yhteystiedot:

Iida Laurila, iida.laurila@nuva.fi,  puh. 044 770 0150

Lisätietoja valinnasta antaa puheenjohtaja Anton Hietsilta, anton.hietsilta@nuva.fi, puh. 044 777 0561

Eetu Raunio Nuva ry:lle taloushallinnon harjoittelijaksi

Liiton taloushallinnon harjoittelijana aloittaa 6.4. Eetu Raunio. Eetu on aiemmin toiminut Lounais-Suomen piirin rahastonhoitajan tehtävissä ja Raunio opiskelee Turun ammatti-instituutissa kaksoistutkintoa.

— On mahtava tilaisuus päästä liitolle harjoitteluun ja kerryttää osaamista tulevaa uraa varten. Uskon oppivani paljon uutta opiskelemaani alaan liittyen, tuleva harjoittelija Eetu Raunio kommentoi.

Raunio tulee työskentelemään harjoittelunsa aikana erityisesti piirien talouden ja hallinnon sekä tilinpäätösten parissa. 

— On ilo saada apukäsiä toimistolle taloushallinnon pariin. Eetu on osoittanut taitonsa talouden parissa Lounais-Suomen piirissä toimiessaan ja tuo hyvän osaamislisän toimistolle, Nuva ry:n pääsihteeri Hanna Kivimäki iloitsee. 

Yhteystiedot: 

Eetu Raunio, eetu.raunio@nuva.fi

Lisätietoja valinnasta antaa pääsihteeri Hanna Kivimäki, hanna.kivimaki@nuva.fi, 044 33 111 94