Hyppää sisältöön

Varapuheenjohtajaprojektin pariin

Tällä viikolla aloitin työskentelyn liiton toimistolla varapuheenjohtajaprojektin merkeissä. Varapuheenjohtajaprojektissani keskityn erityisesti liiton juhlavuoteen ja huhtikuussa järjestettävään Pohjoismaiden nuorten demokratiafestivaaliin. Näiden lisäksi projektiin kuuluu paikallisten koulutusten kehittäminen, toimiston arkeen osallistuminen ja yleinen järjestön kehittämistyö.

Teen projektia huhtikuun loppuun asti liiton toimistolla Helsingissä. Odotan projektilta erityisesti juhlavuoden toteutusta ja demokratiafestivaalimatkaa Tanskaan.

Ungdommens Folkemøde NORD demokratiafestivaali Tanskassa 

Liitto on mukana festivaalin järjestämisessä muun muassa ohjaus- sekä ydinvapaaehtoisten ryhmässä. Festivaali järjestetään 21.–22. huhtikuuta Kööpenhaminassa. Tapahtumaan odotetaan kolmea tuhatta 18–25-vuotiasta nuorta Pohjoismaista, josta kolmesataa Suomesta. 

Festivaalilla on kolme eri aihealuetta: hyvinvointi ja luovuus, identiteetti ja tasa-arvo sekä kestävyys ja tulevaisuus. Kuulun itse festivaalin ydinvapaaehtoisryhmään ja pienryhmän kanssa olemme vastuussa maahanmuuttoon ja syrjintään liittyvistä ohjelmaosuuksista.

Lisätietoa demokratiafestivaalista

Juhlavuosi

Tänä vuonna juhlimme 25-vuotiasta nuvaliikettä! Tämän kunniaksi juhlavuosi tulee näkymään liiton viestinnässä niin vaatimuksina parempien nuorten vaikuttamismahdollisuuksien eteen, kuin katsauksina historian onnistumisiin.  Juhlavuosi tulee myös näkymään tapahtumilla, että vuosijuhlina ensi syksynä – stay tuned!

Jos sinulla on toiveita juhlavuoden suhteen tai kysyttävää demokratiafestivaalista, laita viestiä tai soita!

Nähdään kevään tapahtumilla!