Hyppää sisältöön

Nuva ry:n vs. pääsihteeriksi valittiin Mikko Kymäläinen ja järjestökoordinaattoriksi Jenni Porkka

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n uudeksi virkaa sijaistavaksi pääsihteeriksi on valittu Mikko Kymäläinen ja järjestökoordinaattoriksi Jenni Porkka. Porkka aloitti työnsä toimistolla maanantaina 13.5., ja Kymäläinen aloittaa tehtävässään kuun lopulla.

Lisätietoja valinnoista antaa puheenjohtaja Sami Salminen (sami.salminen@nuva.fi, puh. 044 777 0561).

 

Vs. pääsihteeri Mikko Kymäläinen

Uudeksi vs. pääsihteeriksi valittu Mikko Kymäläinen siirtyy Nuva ry:lle töihin Eurooppanuorten pääsihteerin tehtävästä. Helsingin yliopistossa talous -ja sosiaalihistoriaa opiskeleva Kymäläinen on ollut myös aktiivinen opiskelijapolitiikassa, ja on toiminut muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa.

Vs. pääsihteerinä Kymäläinen vastaa esimerkiksi liiton hallinnosta ja taloudesta, sekä toimii toimiston esihenkilönä. Liiton puheenjohtaja Sami Salmisen mukaan Kymäläiseltä löytyykin rutkasti tehtävässä tarvittavaa monipuolista järjestöosaamista:

“Mukavaa saada Mikon kaltainen itsevarman jämpti kaveri omaksi työparikseni. Uskon, että hänen toimeen tarttumisen tarmollaan vs. pääsihteerin tehtävät sujuvat loisteliaasti”, Salminen kommentoi.

Nuva ry:n vs. pääsihteerinä Kymäläinen haluaa jatkaa hyvää työtä nuorten osallisuuden edistämiseksi yhdessä liiton luottamushenkilöiden, muiden työntekijöiden ja nuorten toimijoiden kanssa.

“On mieletön mahdollisuus päästä töihin Nuva ry:n kaltaiseen organisaatioon, joka on tehnyt niin paljon työtä nuorten vaikuttamismahdollisuuksien lisäämiseksi Suomessa. Nuvalla on paljon annettavaa myös tulevaisuudessa, ja odotankin innolla pääseväni tähän työhön kiinni!”, Kymäläinen iloitsee.

Vs. pääsihteerin tehtävä jatkuu alustavasti tammikuun 2020 loppuun asti.

 

Järjestökoordinaattori Jenni Porkka

Liiton uutena järjestökoordinaattorina maanantaina 13.5. työnsä aloittanut Jenni Porkka tulee jatkossa vastaamaan muun muassa liiton koulutustapahtumista, paikallisista koulutuksista ja ohjaajakoulutuksista, jäsenpalveluiden kehittämisestä sekä toimiston arjen sujumisesta. Hän tulee jäsenille hyvin tutuksi esimerkiksi liiton valtakunnallisilla Aktiivipäivät-koulutustapahtumilla.

Porkka on valmistunut filosofian maisteriksi Uppsalan yliopistosta, jossa hän opiskeli konfliktin tutkimusta ja kansainvälistä turvallisuuspolitiikkaa. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Suomen Somalia-verkoston järjestösihteerinä.

“Odotan innolla pääseväni edistämään nuorten osallisuutta Nuva ry:n toiminnan kautta. Nuva ry. on tehnyt äärimmäisen tärkeää työtä nuorten vaikuttamismahdollisuuksien parissa, ja minusta on mahtavaa päästä tähän mukaan”, Porkka kertoo.

Liiton puheenjohtaja Sami Salminen kertoo, että erityisesti Porkan näkemys ja käytännön kokemus järjestötyöstä teki vaikutuksen liittohallitukseen:

“Jennillä on erittäin kova kokemus erityisesti jäsenasioiden hoidosta, ja koemme tämän osaamisen olevan hyvin tärkeää. Mahtavaa saada Jennin lämmin persoona toimistolle!”, Salminen summaa.

Järjestökoordinaattorin tehtävä on vakituinen.