Hyppää sisältöön

Camilla Bergman osallisuussuunnittelijaksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n osallisuuden osaamiskeskuksen osallisuussuunnittelijaksi on valittu Camilla Bergman. Bergman tulee vastaamaan nuorten työpajojen markkinoinnista ja koordinoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä kouluttajaverkoston kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Suunnittelija osallistuu myös Osallisuuden osaamiskeskuksen koulutustuotteiden suunnitteluun ja kehittämiseen yhdessä muiden osaamiskeskuksen työntekijöiden kanssa.

Osallisuussuunnittelija työskentelee Osallisuuden osaamiskeskukselle, jonka muodostavat Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto, Nuorten Akatemia, Opinkirjo, Koordinaatti sekä Suomen Punainen Risti.

Aiemmin Filosofian maisteriksi valmistunut Camilla Bergman viimeistelee yhteistöpedakogiikan opintoja ammattikorkeakoulussa ja siirtyy suunnittelijan tehtäviin Opetus- ja kulttuuriministeriön harjoittelusta, jossa hän on muun muassa päässyt valmistelemaan seuraavaa valtion nuorisotyön- ja politiikan ohjelmaa.

– Olen innoissani, että pääsen jatkamaan työtä nuorten osallisuuden edistämiseksi. Eniten odotan merkityksellisiä kohtaamisia ja keskusteluja nuorten kanssa, Bergman kertoo.

Bergmanilla on usean vuoden kokemus nuorten kanssa työskentelystä ja häntä kiinnostavat nuorten osallisuuden edistäminen ja johtajuuden tukeminen, joihin hän on päässyt työssään sekä vapaaehtoisena perehtymään laajasti.

– Camillan monipuolinen osaaminen ja tuore kokemus ministeriön puolelta antaa uusia näkökulmia nykyisen osaamiskeskuksen viimeiselle kaudelle. On hienoa saada uusia kasvoja vuoden alusta edistämään nuorten osallisuutta, puheenjohtaja Nette Rimpioja iloitsee.

Lue lisää Osallisuuden osaamiskeskuksen toiminnasta.