Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 2/2023: Liittohallitus vieraili eduskunnassa ja suunnitteli kevättä

Liittohallituksen vuoden toisessa kokouksessa 26.02.2023 käsiteltiin kevään ajankohtaisia asioita. Kokouksen pöytäkirja on luettavissa täällä.

Ennen kokouksen alkua liittohallitus vieraili eduskunnassa varapuhemies Antti Rinteen luona. Veimme terveiset nuorilta ja kävimme keskustelua nuorten osallisuuden kehittämisestä valtakunnallisesti.

Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti haku avataan huhtikuussa!

Vuoden 2023 nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatti haku avataan huhtikuussa. Lue lisää pian nettisivuiltamme!

Tapahtumat

Kevään Aktiivipäivien 31.3.-2.4.2023 ilmoittautuminen on auki ja ohjelmaa viimeistellään. Tapahtuma järjestetään Kuopiossa. Lisätietoja Aktiivipäivistä löydät aktiivipäivien tapahtumasivulta.

Aktiivipäivät PRO järjestetään kaksiosaisena tapahtumana toukokuussa Helsingissä yhteistyössä Euroopan Parlamentin Suomen toimiston kanssa. Lisätietoa tulee pian tapahtumasivulle.

Nuvalaisen käsikirja uudistuu!

Liittohallitus aloitti juhlavuoden kunniaksi nuorisovaltuutetun käsikirjan päivittämisen. Opas julkaistaan myöhemmin syksyllä. Jos sinulla on oiva idea mitä käsikirjasta tulisi löytyä, tai haluat antaa sitaatin, ole rohkeasti yhteydessä!

Lisäksi kävimme läpi piiritoimijakoulutuksen palautteet ja myönsimme piireille vuoden 2023 avustukset. Liittohallitus keskusteli myös viestinnän viime vuoden tilastoista ja tämän vuoden tavoitteista.

Liittohallitus lähtee nuorten pohjoismaisille demokratiafestivaaleille 21.–22.4.2023 Kööpenhaminaan!

Lue lisää tapahtumasta tapahtumajärjestäjän sivuilta. Festareille on mahdollista saada myös kompensaatiota matkakuluihin. Hae rohkeasti! Hakuohjeet löydät tapahtumajärjestäjän nettisivuilta.