Hyppää sisältöön

Aktiivipäivät ABC & HC

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Kuopio

Kevään 2023 Aktiivipäivät järjestetään 31.3.–2.4. Kuopiossa! Aktiivipäivien teemana on demokratia, vaikuttaminen ja vaalit. Viikonlopun aikana kuulet mielenkiintoisia puheenvuoroja ja pääset oppimaan teemasta lisää työpajoissa. Nuorisovaltuustojen ohjaajille on oma koulutuspäivänsä lauantaina 1.4.

  • ABC-koulutuksessa aloittelevat nuorisovaltuutetut oppivat demokratian, vaikuttamisen ja nuorisovaltuustotoiminnan perusteita.
  • HC-koulutuksessa taas hieman kokeneemmat nuorisovaltuutetut pääsevät syventämään osaamistaan ja osallistumaan haastavampiin työpajoihin.
  • Nuorisovaltuustojen ohjaajat pääsevät kehittämään taitojaan nuva-toiminnassa ja verkostoitumaan muiden nuva-ohjaajien kanssa.

Ilmoittautuminen

Aktiivipäivien ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 7.2. ja päättyy 14.3.

Tutustu ennen ilmoittautumista Nuva ry:n turvallisemman tilan periaatteisiin ja tapahtuman sääntöihin.

Ohjelma ja aikataulu

Aktiivipäivät-koulutusviikonloppu alkaa perjantaina 31.3. ilmoittautumisella kello 16.00. Varsinainen ohjelma alkaa kello 18.00. Tapahtuman ohjelma loppuu sunnuntaina 2.4. kello 15.00. mennessä.

Ohjelma ja tarkempi aikataulu julkaistaan pian.

Nuorisovaltuustojen ohjaajille

Nuorisovaltuustojen ohjaajille järjestämme oman koulutuspäivän osana Aktiivipäiviä lauantaina 1.4. Ohjelma alkaa noin kello 10.00 ja päättyy noin kello 16.00.

Päivän tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan pian. Luvassa on mielenkiintoisia työpajoja, kehittävää keskustelua muiden nuva-ohjaajien kanssa ja vinkkejä nuorisovaltuuston toimintaan.

Lisätietoja

Jenni Porkka
Järjestösuunnittelija
+358 44 705 7777
jenni.porkka@nuva.fi

Jaa somessa: