Hyppää sisältöön

Aktiivipäivien säännöt

Hyväksyt tapahtuman säännöt, kun ilmoittaudut Aktiivipäiville.

 1. Noudata tapahtuman sääntöjä, Nuva ry:n turvallisemman tilan periaatteita ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa sekä tapahtuman järjestäjien antamia ohjeita.
 2. Pidä osallistujapassi kaulassa koko tapahtuman ajan.
 3. Tapahtumalla emme taputa. Taputtamisen sijaan kiitämme puhujia käsiä heiluttamalla.
 4. Jos rikot tai vahingoitat tapahtumakoulun tai muiden omaisuutta, sinulla on vahingonkorvauslainsäädännön mukainen korvausvastuu. Huolehdit itse mahdollisista henkilövakuutuksista. 
 5. Kunnioita toisten omaisuutta. Älä koske muiden tavaroihin ilman lupaa. Älä koske tapahtumakoulun tavaroihin ilman järjestäjien lupaa.
 6. Tutustu huolella majoitusluokassasi oleviin toimintaohjeisiin ja poistumiskarttoihin tulipalon tai muun poikkeustilanteen varalta.
 7. Majoitusluokkaa et saa vaihtaa ilman järjestäjien erikseen antamaa lupaa ja painavaa syytä.
 8. Majoitusluokissa on hiljaisuus kello 23.00.-07.00. Hiljaisuuden aikana olet hiljaa ja annat muiden nukkua.
 9. Koulun yleiset tilat sekä illanviettopaikat hiljenevät täysin kello 00.00.-07.00. väliseksi ajaksi.
 10. Tapahtuma on päihteetön. Jos käytät mitään päihteitä, sinut lähetetään tapahtumalta pois omakustanteisesti. Ilmoitamme päihteiden käytöstä alaikäisen osallistujan huoltajalle. Myös energiajuomat ovat kiellettyjä.
 11. Kerro järjestäjille, jos sinulla on sairaskohtauksiin altistava sairaus (esimerkiksi epilepsia, diabetes, paniikkihäiriö), jotta järjestäjät osaavat varautua asiaan ennakolta. Kerro järjestäjille, jos tarvitset erityisjärjestelyjä, jotta voit osallistua tapahtumaan.
 12. Kun poistut koululta ja saavut takaisin, ilmoittaudu tapahtuman info-pisteellä. Kerro mihin menet ja milloin tulet takaisin.
 13. Jos poistut koululta, sinun on tultava takaisin kello 22.00. mennessä. Kello 22.00.-07.00. et saa poistua. 
 14. Tupakkatuotteiden käyttö sekä avotulen teko on kiellettyä tapahtuma-alueella. Tapahtuma-aluetta on myös koulun piha-alue.
 15. Siivoa omat roskasi. Pidämme yhdessä koulutus-, majoitus-, ruokailu- ja muut tilat siisteinä.
 16. Jätä ulkojalkineet ja takit niille osoitettuun paikkaan.
 17. Tuo mukanasi oma patja / makuualusta, joka on enintään 15 cm korkea. Suuret ilmapatjat tai kaverin kanssa jaetut patjat eivät ole sallittuja tila- ja turvallisuussyistä. Jos tarvitset patjan kanssa erityisjärjestelyjä, ole yhteydessä järjestösuunnittelijaan ennen tapahtumaa. 
 18. Voit julkaista ja tallentaa kuva-, ääni- ja videomateriaalia vain niissä esiintyvien henkilöiden luvalla. Kuviin tai julkaisuihin et saa merkitä tarkkaa tapahtumapaikkaa tai muita tapahtuman sijaintitietoja turvallisuussyistä. 
 19. Jos et noudata sääntöjä tai järjestäjien ohjeita, voit saada huomautuksen tai sinut voidaan poistaa tapahtumalta omakustanteisesti. Lisäksi Nuva ry. voi määrätä sinulle porttikiellon myös tuleviin tapahtumiin määräaikaisesti tai pysyvästi. Osallistujan poistamisesta päättävät liiton toimihenkilöt.