Hyppää sisältöön

Miisa Tervala pääsihteeriksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry:n pääsihteeriksi on valittu Miisa Tervala. Koulutukseltaan hän on sosionomi (AMK) ja opiskelee tällä hetkellä nuorisokasvatuksen johtamista ja kehittämistä (YAMK).

Pääsihteeri johtaa toimiston arkea ja toimii työntekijöiden esihenkilönä. Pääsihteeri pitää huolen siitä, että talous ja hallinto pysyvät järjestyksessä sekä tukee puheenjohtajaa valtakunnallisissa edunvalvontakysymyksissä.

— Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta jatkaa työtä nuorten osallisuuden eteen pääsihteerin roolissa. Nuva ry:llä työskenteleminen viimeisen vuoden aikana on antanut minulle paljon, ja nyt pääsihteerinä pystyn hyödyntämään kerryttämääni kokemusta ja perspektiiviä Nuva ry:n kehittämisessä. Odotan innolla, että pääsen tarttumaan uusiin työtehtäviin ja viemään Nuva ry:tä yhä vaikuttavampaan suuntaan yhdessä meidän asiantuntijoiden ja hallituksen kanssa, Tervala kertoo.

Tervala siirtyy tehtävään Suomen Nuorisovaltuustojen Liiton edunvalvonnan asiantuntijan paikalta. Hänellä on monipuolinen tausta nuorisoalan järjestöistä ja johtotehtävistä. Työn lisäksi hän vaikuttaa muun muassa opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävän järjestön Nyyti ry:n puheenjohtajana ja Suomen Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin varapuheenjohtajana.

— Kovatasoisesta hakijajoukosta Miisan motivaatio ja kokemus erottuivat. Hänen kokemus nuorisojärjestöistä ja nykyiset opinnot johtamisen ja kehittämisen parissa tulevat tarpeeseen järjestön kehittämisessä tulevina vuosina! Nuva ry:n puheenjohtaja Nette Rimpioja kuvailee.

Rekrytoinnin myötä etsimme tiimiimme uutta edunvalvonnan asiantuntijaa. Lue lisää hakukuulutuksesta nettisivuiltamme!