Hyppää sisältöön

Tiedote liittohallituksen kokouksesta 7/21: Liittohallitus arvioi toimintasuunnitelman toteutumista, käsitteli syksyn tapahtumia ja avasi korkeakouluharjoittelijan rekryn

Varapuheenjohtajaprojektit

Varapuheenjohtaja Nette Rimpioja toteuttaa varapuheenjohtajaprojektinsa huhti-toukokuussa ja keskittyy nuorisovaltuustojen tukemiseen, osallisuuskiertueen toteuttamiseen (osana Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukemaa hanketta) sekä koordinoi jäsenhankintakampanjaa. Maaliskuun ajan Rimpioja vastasi myös piirien ja nuorisovaltuustojen tukemisesta sillä aikaa kun edunvalvonnan asiantuntijan rekrytointi oli käynnissä.

Kokouksessa kuultiin myös varapuheenjohtaja Akusti Suomen raportti tämän päättyneestä projektista.

Henkilöstösuunnitelma 2021-2025

Kokouksessa käsiteltiin henkilöstösuunnitelmaa liitteineen vuosille 2021–2025 ja se hyväksyttiin pienin muutoksin. Nuva ry:n henkilöstösuunnitelma täydentää lainsäädäntöä, työsopimuksia ja sisäisiä ohjesääntöjä. 

Syksyn tapahtumat

Liittokokous

Päätettiin järjestää liittokokous 19.–21.11. Pirkanmaalla hybridimuotoisena ja mahdollistetaan laadukas etäosallistuminen. Päätös tehtiin jäsenistölle toteutetun kyselyn tulosten perusteella.

Aktiivipäivät

Aktiivipäivät järjestetään 1.-3.10. Etelä-Suomen alueella isossa kaupungissa hyvien junayhteyksien äärellä. Aktiivipäivät järjestetään hybriditoteutuksena, siten että tapahtuma striimataan laadukkaasti. Järjestetään piirien etäpisteet, siten että etäpisteisiin ilmoittaudutaan Aktiivipäivien ilmoittautumisen yhteydessä. Aktiivipäivien budjetti hyväksytään 17.5. kokouksessa ja osallistumismaksu vahvistetaan budjetin hyväksymisen yhteydessä.

Toimintasuunnitelman raportointi

Liittohallitus arvioi toimintasuunnitelmaa ja teki suunnitelmia loppuvuoden toimenpiteille. Toimintasuunnitelman arvioinnin perusteella priorisoitiin loppuvuoden toimintaa. 

Palautekyselyt

Käsiteltiin kevään 2021 jäsen- ja ohjaajakyselyjen tulokset ja niistä tehdyt toimenpiteet. Ohjaajakyselyn palautteesta perustettiin nuvaohjaajien valtakunnallinen verkosto facebookiin. Käsiteltiin syksyn jäsenkyselyn tavoitteita.