Hyppää sisältöön

Aktiivipäivät PRO

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Helsinki

Aktiivipäivät PRO on kaksipäiväinen tapahtuma toukokuussa! Koulutuspäivät ovat perjantai 5.5. ja keskiviikko 17.5. Molemmat koulutuspäivät järjestetään Helsingissä. Tapahtuman teemana on Eurooppa ja EU:ssa vaikuttaminen. Aktiivipäivät PRO järjestetään yhteistyössä Euroopan Parlamentin Suomen toimiston kanssa.

Koulutuspäivien aikana opit lisää Euroopasta, Euroopan Unionista ja EU-tasolla vaikuttamisesta. Jos olet jo kokenut nuorisovaltuutettu, hae mukaan ja kehity vaikuttajana!

Haku

Aktiivipäivät PRO on kokeneille nuorisovaltuutetuille suunnattu tapahtuma, jossa juuri sinulla on mahdollisuus kehittyä vaikuttajana!

Tapahtumalle valitaan noin 25 osallistujaa hakemusten perusteella. Hakemuksissa painotetaan sekä kokemusta vaikuttajana että motivaatiota osallistua tapahtumaan. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla “super-nuvalainen”, jotta voit hakea mukaan. Riittää, että olet ollut paikallisessa nuorisovaltuustossa mukana jo jonkin aikaa ja sinulla on innostusta oppia lisää vaikuttamisesta myös nuvan ulkopuolella.

Tutustuthan ennen hakulomakkeen täyttämistä Nuva ry:n turvallisemman tilan periaatteisiin.

Tapahtuman hakuaika on 16.3.-16.4.2023.

Peruutusehdot

Ennen hakuajan päättymistä (16.4.2023) mennessä tehtyjä peruutuksia ei veloiteta. Sen jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan kokonaisuudessaan, mikäli tulet valituksi tapahtumaan (poikkeuksena tapaukset, joissa on esittää lääkärintodistus).

Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Osallistumismaksu

Aktiivipäivät PRO:n osallistumismaksu on 95 €.

Osallistuminen edellyttää Nuva ry:n jäsenyyttä.

Osallistumismaksu sisältää ohjelman, koulutusmateriaalit ja ruoat tapahtuman aikana (aamu- ja päiväkahvi sekä lounas molempina päivinä). Jos matkasi tapahtumapaikalle kestää yli 3 tuntia, etkä ehdi aamulla ajoissa paikalle, sinulla on mahdollisuus majoitukseen tapahtumaa edeltävinä öinä. Kerro mahdollisesta majoitustarpeesta hakulomakkeella.

Tarvittaessa voit hakea maksuhelpotusta tapahtuman osallistumismaksusta. Maksuhelpotus tulee hakea viimeistään 16.4. eli hakuajan päättymiseen mennessä. Hae maksuhelpotusta ajoissa, jotta ehdit saada päätöksen ennen hakuajan päättymistä. (Huomioi tapahtuman peruutusehdot.) Perustele hakemuksessa, miksi sinulle pitäisi myöntää maksuhelpotus. Maksuhelpotushakemukset ovat luottamuksellisia. Maksuhelpotuksen hakeminen ei vaikuta päätökseen, tuletko valituksi tapahtumalle. Maksuhelpotushakemuksen löydät täältä: https://link.webropol.com/s/maksuhelpotus.

Ohjelma ja aikataulu

Kumpikin tapahtumapäivä (5.5. ja 17.5.) alkavat noin kello 10.00. ja päättyvät noin kello 16.00.

Ohjelma ja tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Luvassa on huippuasiantuntijoiden ja vaikuttajien puheenvuoroja, mielenkiintoisia työpajoja sekä yhteistä aikaa muiden nuorisovaltuutettujen kanssa.

Lisätietoja

Jenni Porkka
Järjestösuunnittelija
+358 44 705 7777
jenni.porkka@nuva.fi

Jaa somessa: